dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Avi-Chol 250 ml

Op voorraad
Levertonicum - vogels
€ 15,25
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Avi-Chol is aanvullend op de voeder van vogels en zorgt voor een goede ondersteuning van de leverwerking en een goede rui. Voor vogels is het belangrijk dat de lever optimaal gaat werken, net zoals bij de mens. Zo gaat de lever bij jongere vogels extra belast worden doordat er meer vraag is naar energie, eiwitten, vitaminen, vetten en hormonen. Dit is ook van toepassing tijdens de rui, het verenkleed wordt helemaal vernieuwd waardoor uw vogel genoeg voedingsstoffen binnen moet krijgen.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

2 Flesdopjes Avi-Chol kunnen gemengd worden met 1 liter water of met 500 gram eivoer. Indien u het met eivoer gaat mengen kunt u het best Avi-Chol eerst gaan mengen in het water waarmee het eivoer bevochtigd wordt om zo een homogeen mengsel te krijgen.

  • Tijdens rui- en tentoonstellingsseizoen: 2 tot 3x per week
  • Bij toediening kleurpigmenten: 2 tot 3x per week
  • Ter ondersteuning lever of na toedienen medicatie: 5 opeenvolgende dagen
Merk Oropharma
EAN 5410340602249
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Avi-Chol 250 ml
Je waardering