dit is een test

Producten 1-12 van 184

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Colombine - Vita
    Vanaf € 2,95
  2. Colombine All-In-One
    Vanaf € 12,73

Producten 1-12 van 184

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De webshop voor jouw duiven, sierduiven en siervogels

Vogels vragen om gespecialiseerde voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Bij onze online winkel voor vogels vind je alles wat je nodig hebt om jouw duifsierduif of siervogel gezond, proper en gelukkig te houden. Zo zorgen wij ervoor dat wij enkel de beste producten aanbieden voor jouw vogel.

Onze voeding is uitgebalanceerd met de juiste combinatie van  koolhydraten, eiwitten, vitamines, vetten, mineralen en water. Deze bouwstoffen zorgen voor energie en de juiste temperatuur van het vogellichaam. Met de beschermende stoffen (vitaminen en mineralen) wordt de spijsvertering van ondersteund.

De topmerken die wij aanbieden zoals NutribirdBeaphar en Oropharma hebben zich al jaren bewezen als referenties voor kwalitatief vogelvoer.

Bij Fiks en Felix vind je ook alle benodigdheden voor de gezondheid van jouw vogel op pijl te houden. Producten voor de hygiëne van jouw vogel, geurtjes en het onderhoud van de vogelkooi kan je dan ook in ons aanbod vinden. Siervogels en sierduiven blijven hun mooi en glanzend verenpak behouden met behulp van ons aanbod aan verzorgingsproducten.

Al onze producten zijn gekozen door onze vogel experten met jaren ervaring voor professionals en particulieren.