dit is een test

Virbac Sebocalm Shampoo 250 Ml

Op voorraad

Virbac Sebocalm is een shampoo voor de hygiëne van de normale of voor de licht schilferende en vette huid. Voor honden en katten.

Aanbiedingsprijs € 13,23 Normale prijs € 20,56
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Virbac Sebocalm shampoo is een verzorgende shampoo voor de hygiëne van de normale of voor de licht schilferende en vette huid. Het is een verzachtende, hydraterende, milde, hypoallergene en zeepvrije shampoo met neutrale pH.

Sebocalm bevat Spherulieten (microscopisch kleine bolletjes, die de ingrediënten geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen) en chitosanide (een natuurlijke polymeer die een beschermende filmlaag op de huid vormt).

Meer informatie
Ingrediënten

spherulieten, urea, glycerol, chitosanide

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht met lauw water goed nat. Verdeel Sebocalm shampoo druppelsgewijs in de vacht en op de huid en masseer de shampoo door de hele vacht, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan eenmaal per week gebruikt worden ; volg het advies van jouw dierenarts nauwkeurig op.

Merk VIRBAC
EAN 8714076000179