dit is een test

Virbac Epi-Otic Allerderm 125 Ml

Op voorraad

Virbac Epiotic is een oorreiniger die reinigt, verzacht en neutraliseert onaangename luchtjes. Het handhaaft verder de microbiële balans.

Aanbiedingsprijs € 15,20 Normale prijs € 17,24
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Virbac Epiotic is een milde oorreiniger voor routinematig gebruik bij katten en honden of voor gebruik voorafgaand aan de toediening van oortherapeutica. Het verwijdert debris en oorsmeer en neutraliseert onaangename luchtjes.

Om de vitaliteit van de gehoorgang te verbeteren, bevat epiotic  S-I-S (Skin Innovative Science)- technology + een combinatie van Glycotechnology (voorkomt aanhechting van micro-organismen) & Defensin technology (stimuleert de natuurlijke afweer van de huid).

Meer informatie
Ingrediënten

aqua, disodium EDTA, PCMX, diethylhexyl sodium sulfosuccinate, salicylic acid, glycotechnology (rhamnose, galactose, mannose), defensin technology (peumus boldus leaf extract, spiraea ulmaria extract)

Gebruiksaanwijzing

Draai het blauwe mondstuk los en verwijder de verzegeling. Draai het mondstuk vast, draai de witte dop open en breng Epiotic aan in de gehoorgang. Masseer hierna voorzichtig de basis van het oor en verwijder de overtollige vloeistof.

 

> Gebruik geen wattenstaafjes.

> Niet toepassen bij dieren met een gescheurd trommelvlies.

Merk VIRBAC
EAN 8714076000056