dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Virbac Allerderm Spot On 4 Ml 6 Pip

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Virbac Allerderm spot-on is een serum/emulsie voor de gevoelige huid dat verzacht en hydrateert. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Geschikt voor honden >10 kg.

Aanbiedingsprijs € 32,97 Normale prijs € 45,94
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Virbac Allerderm spot-on is speciaal gemaakt voor de hond met gevoelige huid, Allerderm Spot-on is een unieke emulsie die:

 

  • het herstellend vermogen van de huid ondersteunt: verzacht en hydrateert (skin lipid complex)
  • de vitaliteit van de huid verbetert met S-I-S (Skin Innovative Science technology): micro-organisme anti-adhesive effect (glycotechnology) + stimulering van de natuurlijke huidflora (defensin technology)

Allerderm spot-on bevat een skin lipid complex: een exclusieve mix van ceramiden en vetzuren zoals ook op de gezonde huid aanwezig.

Meer informatie
Ingrediënten

aqua, skin lipid complex (ceramide 3, ceramide 6 II, ceramide 1, cholesterol, fatty acids), glycotechnology (rhamnose, galactose, mannose), defensin technology (peumus boldus leaf extract, spiraea ulmaria extract)

Gebruiksaanwijzing

Open de pipet door de top eraf te draaien. Doe de haren opzij tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen bij voorkeur op de gevoelige plaatsen van de huid. 1 pipet per week gedurende 4 weken (tot 1 per dag), en vervolgens 1 pipet per maand of volgens advies van jouw dierenarts.

 

> Bewaar op koele en droge plaats bij voorkeur tussen 5° en 25° 

Merk VIRBAC
EAN 8714076005990
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Virbac Allerderm Spot On 4 Ml 6 Pip
Je waardering