dit is een test

Vetoquinol Flexadin Plus Mini 90 Chews - Nieuwe Formule

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
€ 48,12
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Aanvullend dieetvoeder voor honden en katten, voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Zeer smakelijke brokjes voor een eenvoudige eenmaal daagse toediening.

Meer informatie
Voedingswaarde ruw eiwit 25,5%, vocht 14,5%, ruw vet 9%, ruwe vezel 7%, ruwe as 4%, per hap: glucosamine totaal HCI 125 mg, totaal choindroïtinesulfaat 100 mg, totaal omega-3 vetzuren 46,5 mg, totaal eicosapentaeenzuur (EPA) 5,4 mg, totaal docosahexaeenzuur (DHA) 3,8 mg, totaal methionine 18 mg, totaal mangaan 2,5 mg, totaal vitamine E 5 IU. Het gewicht van een hap is 1,5 g.
Ingrediënten

kippenleverpoeder, glycerine, biergist, cellulosepoeder, glucosamine HCI, chondroïtinesulfaat, lijnolie, visolie (bron van EPA en DHA), maltodextrine, pectine, sucrose, calciumsulfaatdihydraat, polyethyleenglycol

Toevoegingsmiddelen: 

emulgatoren en stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen: Arabische gom (acacia) E414 50 000 mg, natriumalginaat e401 250 mg; aromatische stoffen: harpagophytum procumbens 25 000 mg, mengsel van aromastoffen; aminozuren, de zouten en soortgelijke producten: DL-Methionine (3c301) 12.000 mg; Vitaminen, provitaminen en chemisch goed gedefinieerde stoffen met een vergelijkbaar effect: Vitamine E/Totaal racemisch alfa-tocoferylacetaat (3a700) 3333 IU; sporenelementen: mangaan (s.)f. Mangaansulfaatmonohydraat) (3b503) 1 667 mg; Conserveermiddelen; Antioxidanten.

Gebruiksaanwijzing

Aanvankelijk over een periode van maximaal 3 maanden. In de tabel hierboven. Gedurende de eerste 4 tot 6 weken is het mogelijk om de voor de onderhoudsperiode vastgestelde doses te verdubbelen. Vóór gebruik of verlenging van de gebruiksperiode dient het advies van een dierenarts te worden ingewonnen. De beten kunnen direct in de mond van het dier worden gevoerd of met het voedsel worden gemengd. Dit product moet worden gegeven in overeenstemming met de voedingsadviezen. Laat te allen tijde drinkwater beschikbaar. Dit product bevat mangaan waarvoor een maximumdrempel is vastgesteld. Neem de in de gebruiksaanwijzing vastgelegde doses in acht.
Ondersteuning van het gewrichtsmetabolisme bij artrose. Voor de beste resultaten, volg een geschikt dieet. Bevat glucosamine en choindroïtinesulfaat. Deze twee elementen dragen bij tot de synthese van kraakbeen en ondersteunen de gewrichtsfunctie. Bevat ook omega-3 vetzuren die helpen bij het behoud van gewrichten en vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.

Op een koele, droge plaats bewaren. Bewaren in een goed gesloten verpakking bij een temperatuur van maximaal 25°C. Beschermen tegen licht. Dierenvoeding. Houd uit het zicht en bereik van kinderen.

Merk VETOQUINOL
EAN 3605874403185