dit is een test

Vetoquinol Flexadin Plus Maxi 90 Chews - Nieuwe Formule

Op voorraad
€ 67,13
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Aanvullend dieetvoeder voor honden en katten, voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Zeer smakelijke brokjes voor een eenvoudige eenmaal daagse toediening. 

Meer informatie
Voedingswaarde vocht 20%, ruw eiwit 18%, ruwe cellulose 10%, ruw vet 8%, ruwe as 4%. Per hap: Glucosamine HCI totaal 500 mg, Choindroïtinesulfaat totaal 400 mg, Omega-3 vetzuren totaal 180 mg, eicosapentaeenzuur (EPA) totaal 20 mg, vitamine E totaal 20 IE. Het gewicht van een hap is 5 g.
Ingrediënten

kippenleverpoeder, glycerine, biergist, cellulosepoeder, glucosamine HCI, chondroïtinesulfaat, lijnolie, visolie (bron van EPA en DHA), maltodextrine, pectine, sucrose, calciumsulfaatdihydraat, polyethyleenglycol

Toevoegingsmiddelen: 

emulgatoren en stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen: Arabische gom (acacia) E414 60 000 mg, natriumalginaat e401 250 mg; aromatische stoffen: harpagophytum procumbens 30 000 mg, mengsel van aromastoffen; aminozuren, de zouten en soortgelijke producten: DL-Methionine (3c301) 12.000 mg; Vitaminen, provitaminen en chemisch goed gedefinieerde stoffen met een vergelijkbaar effect: Vitamine E/Totaal racemisch alfa-tocoferylacetaat (3a700) 4000 IU; sporenelementen: mangaan (s.)f. Mangaansulfaatmonohydraat) (3b503) 2000 mg; Conserveermiddelen; Antioxidanten.

Gebruiksaanwijzing

Aanvankelijk over een periode van maximaal 3 maanden. In de tabel hierboven. Gedurende de eerste 4 tot 6 weken is het mogelijk om de voor de onderhoudsperiode vastgestelde doses te verdubbelen. Vóór gebruik of verlenging van de gebruiksperiode dient het advies van een dierenarts te worden ingewonnen. De beten kunnen direct in de mond van het dier worden gevoerd of met het voedsel worden gemengd. Dit product moet worden gegeven in overeenstemming met de voedingsadviezen. Laat te allen tijde drinkwater beschikbaar. Dit product bevat mangaan waarvoor een maximumdrempel is vastgesteld. Neem de in de gebruiksaanwijzing vastgelegde doses in acht.
Ondersteuning van het gewrichtsmetabolisme bij artrose. Voor de beste resultaten, volg een geschikt dieet. Bevat glucosamine en choindroïtinesulfaat. Deze twee elementen dragen bij tot de synthese van kraakbeen en ondersteunen de gewrichtsfunctie. Bevat ook omega-3 vetzuren die helpen bij het behoud van gewrichten en vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.

Op een koele, droge plaats bewaren. Bewaren in een goed gesloten verpakking bij een temperatuur van maximaal 25°C. Beschermen tegen licht. Dierenvoeding. Houd uit het zicht en bereik van kinderen.

Merk VETOQUINOL
EAN 3605874403130