dit is een test

Royal Canin X-small Adult van 10 maanden tot 8 jaar

Op voorraad
Zeer kleine hondjes moeten in de eerste jaren van hun leven ondersteunt worden met de juiste voeding. Ze hebben in deze eerste jaren zeer veel levenskracht en last van enkele kwaaltjes. Royal Canin X-small adult helpt deze te verhelpen. 
Vanaf € 5,79
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Zeer kleine hondjes moeten in de eerste jaren van hun leven ondersteunt worden met de juiste voeding. Ze hebben in deze eerste jaren zeer veel levenskracht en last van enkele kwaaltjes. Ze hebben vaak last van gevoelige darmen die niet teveel kunnen verdragen. Ook de urinewegen van kleine honden kunnen voor problemen zorgen. Daarnaast zijn de juiste voedingsstoffen voor de huid van groot belang voor uw kleine hond. Tevens kan tandsteen en een beperkte eetlust een probleem zijn bij de kleinere viervoeters. 

Vanaf 10 maanden tot aan hun 8e levensjaar speelt voeding een belangrijke rol in het leven van een kleine hond. Een evenwichtige inname van de vezels in dit voer zorgen voor een goede darmpassage en dragen bij aan goede ontlasting bij uw hond. Daarnaast bevat dit voer voedingsstoffen die zorgen voor een gezonde huid en vacht. Tegelijk ondersteunt dit voer de urinewegen voor zeer kleine honden. Dankzij de calciumvangers in het voer wordt tandsteen voorkomen. Tegelijk is de vorm van het brokje zo ontwikkeld dat ze makkelijk te eten zijn door de kleine kaken van de zeer kleine hond. De exclusieve formule van Royal Canin X-small adult zorgt er zelfs voor dat de moeilijke eters dit voer lekker vinden.
Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A:22200 IE, Vitamine D3: 1000 IE, EI (ijzer): 51mg, E2 (jodium): 5.2mg, E4 (koper): 10mg, E5 (Mangaan): 67mg, E6 (zink): 200mg, E8 (selenium): 0.09mg, Natriumtripolyfosfaat: 3.5g
Ingrediënten Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, dierlijke vetten, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden.
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat eraltijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode,registratienummer en datum van minimum houdbaarheid:zie verpakking. Bewaren in een droge en koeleomgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen