dit is een test

Royal Canin X-small Adult 8+

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Dit voer is speciaal samengesteld voor X-small honden waarbij er langzaamaan ouderdomsverschijnselen kenbaar worden. Voorbeelden van dit soort verschijnselen zijn traagheid van de darm, kwetsbare nieren en gewrichtspijn. Royal Canin X-Small adult 8+ is speciaal ontworpen om deze kwaaltjes tegen te gaan. 
Vanaf € 6,14
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Dit voer is speciaal samengesteld voor X-small honden waarbij er langzaamaan ouderdomsverschijnselen kenbaar worden. Voorbeelden van dit soort verschijnselen zijn traagheid van de darm, kwetsbare nieren en gewrichtspijn. De hoogwaardige voedingsstoffen, vitaminen en vezels ondersteunen het gezond en prettig oud worden van uw huisdier. De aanwezige L-carnitine reduceert vetopslag en helpt zo bij het behouden van een gezond gewicht. De voeding is niet alleen erg gezond, maar heeft ook een hoge acceptatie. Dat betekent dat bijna alle honden het lekker zullen vinden. Tot slot werkt het voer ook goed tegen tandsteenvorming en ondersteunt het de spijsvertering. 

  • Voer voor de ouderwordende hond vanaf 8 jaar 
  • Gaat problemen aan de darmen, nieren en gewichten tegen
  • Heeft een hoge acceptatie, ook bij kieskeurige honden
  • Werkt tegen tandsteenvorming en ondersteunt de spijsvertering

Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 25400 IE,
Vitamine D3: 1200 IE,
E1 (IJzer): 51 mg,
E2 (Jodium): 5,2 mg,
E4 (Koper): 10 mg,
E5 (Mangaan): 67 mg,
E6 (Zink): 200 mg,
E8 (Selenium): 0,08 mg
Ingrediënten Rijst, maïsmeel, gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, gist, psylliumschil en psylliumzaden ( 1% ), visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior, Volwassen