dit is een test

Royal Canin West Highland White Terrier vanaf 10 maanden

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Met hun witte golvende vacht en kleine rechtopstaande oren is de West Highland White Terrier de vriend van iedereen. Oorspronkelijk werden ze gefokt voor de jacht in de Schotse Highlands. Het is een stoere hond en is ruig weer gewend. Ook dit ras heeft speciale voeding nodig om hun specifieke kwaaltjes aan te pakken. 
Vanaf € 7,31
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Met hun witte golvende vacht en kleine rechtopstaande oren is de West Highland White Terrier de vriend van iedereen. Oorspronkelijk werden ze gefokt voor de jacht in de Schotse Highlands. Het is een stoere hond en is ruig weer gewend.  Omdat ze niet verharen moet de hond vaak getrimd worden. Het dode dekhaar moet uitgeplukt en getrimd worden, zodat zijn vacht beter tot z'n recht komt. 
Ook het kleine gebit van de West Highland White Terriër heeft bijzondere aandacht nodig. 
Door de kleine kaak staan de tanden dichter bij elkaar en daarom hebben ze speciale verzorging nodig om tandsteen te voorkomen.

Hondenvoer Breed West Highland White Terrier Adult richt zich met name op de bijzonderheden van dit ras:

  • Voor een stralend witte vacht: de "Westie" kenmerkt zich door een ruwe vacht en een gevoelige huid. West Highland White Terrier 21 Adult hondenvoer bevordert de opbouw van de vachtstructuur met aminozuren. Onverzadigde vetzuren uit bernagieolie en lijnzaad ondersteunen een glanzende vacht, een gezonde huid evenals een mooie witte vachtkleur
  • Huidbescherming: versterkt de barrièrefunctie van de huid dankzij onverzadigde vetzuren uit lijnzaad (ALA), bernagieolie (GLA), visolie (EPA & DHA) evenals een "Skin-complex"
  • Uitstekende acceptatie: uitgebalanceerde voedingsstoffen zorgen ook bij kieskeurige West Highland White Terriers voor de hoogste acceptatie
  • Tandsteenprofylaxe: natriumtrifosfaat onderschept het in het speeksel aanwezige calcium, dat dus niet meer voor tandsteenvorming kan zorgen
Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (29.400 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (80 mg/kg), E2 [jodium] (5,4 mg/kg), E4 [koper] (6 mg/kg), E5 [mangaan] (62 mg/kg], E6 [zink] (209 mg/kg), E8 [selenium] (0,24 mg/kg).
Ingrediënten maisvoermeel, gevogelte-eiwit (gedroogd), rijst, maïs, dierlijk vet, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), tarwe, varkensproteine (gedroogd)*, cichoréevezels, gedroogd plantenproteineisolaat*, gedroogde bietenvezels, lignocellulose, mineraalstoffen, visolie, sojaolie, lijnzaad (0,5%), fructo-oligosaccharide, komkommerkruidolie (0,1%), afrikaantjesbloesemmeel [bron voor luteine], druivenpitten en groene thee [bron voor polyfenolen], hydrolysaat uit kraakbeen (rijk aan chondroïtine), hydrolysaat uit schaaldieren [bron voor glucosamine] 
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior, Volwassen