dit is een test

Royal Canin Siamese vanaf 12 maand

Op voorraad
Royal Canin Siamese Adult compleetvoer speciaal voor Siamesen. Stimuleert de vetverbranding zonder de spiermassa te beïnvloeden,helpt bij het behouden van een gezond gewicht en glanzende vacht.
Vanaf € 8,32
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

De Siamese kat – elegant met een temperament. Haar lijf is langgerekt, atletisch, slank met mooie afrondingen. Met haar gracieuze lichaamshouding en haar opgeheven op gaat alle aandacht naar de Siamees toe. Een waarlijk elegante verschijning! De korte vacht zo zacht als zijde is herkenbaar door de “Points”, de donker gekleurde vacht bij haar poten, staart en kop. Maar ondanks haar gemeimzinnige uiterlijk heeft de Siamees een temperamentvol, edoch aanhankelijk karakter. De Siamees is vaak speels, vrolijk, fel en heeft bovendien veel te vertellen.


Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 26500 IE,
Vitamine D3: 700 IE,
E1 (IJzer): 38 mg,
E2 (Jodium): 3,8 mg,
E4 (Koper): 5 mg,
E5 (Mangaan): 49 mg,
E6 (Zink): 148 mg,
E8 (Selenium): 0,08 mg,
L-carnitine: 50 mg
Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oli - go-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Man - no-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afri - kaan) extract (bron van luteïne).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaar - heid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip