dit is een test

Royal Canin Setter vanaf 12 maanden

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Het is belangrijk voor deze gezellige hond dat de botten en gewrichten van de hond gezond gehouden worden. Ook de vacht en de spijsvertering van deze trouwe viervoeter vraagt wat aandacht. Royal Canin Setter voorziet in deze behoeften. 
Vanaf € 24,58
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Het is belangrijk voor deze gezellige hond dat de botten en gewrichten van de hond gezond gehouden worden. Ook de vacht en de spijsvertering van deze trouwe viervoeter vraagt wat aandacht. Royal Canin Setter voorziet in deze behoeften. 


Royal Canin Setter is aangepast op de behoeften van de volwassen Setter dankzij het aangepaste eiwit- en vetgehalte. Daarnaast ondersteunt L-carnitine het metabolisme van de vetten. Door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine worden de botten en gewrichten gezond en soepel gehouden. Het voer bevat ingrediënten doe een gezonde vacht ondersteunen en de barrièrefunctie van de huid vergroten. Door de toevoeging van omega-3 vetzuren blijft de huid mooi glanzend. Als laatste draagt het voer bij aan een goede spijsvertering en darmflora dankzij de makkelijk verteerbare ingrediënten.

Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 24700 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 40 mg, E2 (Jodium): 2,8 mg, E4 (Koper): 11 mg, E5 (Mangaan): 53 mg, E6 (Zink): 201 mg, E8 (Selenium): 0,1 mg, L-carnitine: 150 mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten. Ruw eiwit: 27% - Ruw vet: 20% - Ruwe as: 5,6% - Ruwe celstof: 2,2% - Vetzuren EPA en DHA: 4 g/kg.
Ingrediënten Rijst, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, gedehydreerd varkenseiwit, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0,1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip, Varken
Leeftijd Senior, Volwassen