dit is een test

Royal Canin Ragdoll vanaf 12 Maand

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Droog compleetvoer ontwikkeld voor ragdolls Ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Met veel omega-3- en omega-6-vetzuren, EPA & taurine. FOS verbetert de gezonde spijsvertering
Vanaf € 8,32
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorsprong is de ragdoll een Amerikaans ras, maar de laatste jaren wordt zij ook in Europa steeds geliefder. De ragdoll wordt vaak omschreven als een gezellige, rustige kat en is een fijne huisgenoot. Ragdolls zijn erg sociale dieren en worden niet graag alleen gelaten. Hun halflange, mooie vacht moet dagelijks worden verzorgd. Pas na 3 tot 4 jaar zijn de katten volwassen. Hun postuur kan worden omschreven als groot en robuust met middelgrote botten.

Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 28000 IE,
Vitamine D3: 700 IE,
E1 (IJzer): 38 mg,
E2 (Jodium): 3,8 mg,
E4 (Koper): 5 mg,
E5 (Mangaan): 50 mg,
E6 (Zink): 150 mg,
E8 (Selenium): 0,08 mg,
Taurine: 2,9 g
Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, tarwe, maïs - gluten, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plant - aardige vezels, tarwemeel, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylli - umschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosami - ne), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip