dit is een test

Royal Canin Mini Junior van 2 tot 10 maanden

Op voorraad
De kleine jonge hondjes hebben vaak specifieke behoeften als het aankomt op hun voeding. Ze hebben veel behoefte aan voeding de ze ondersteunt in hun energiebehoefte, hun afweersysteem versterkt en hun darmflora ondersteuning biedt. De speciale samenstelling van Royal Canin Mini junior hondenvoer is hier speciaal op samengesteld. 
Vanaf € 9,66
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

De kleine jonge hondjes hebben vaak specifieke behoeften als het aankomt op hun voeding. Ze hebben veel behoefte aan voeding de ze ondersteunt in hun energiebehoefte, hun afweersysteem versterkt en hun darmflora ondersteuning biedt.


 De speciale samenstelling van Royal Canin Mini junior Hondenvoer helpt bij het voorzien in al deze behoeften.  De spijsvertering wordt ondersteund en de darmflora gunstig bevorderd door de exclusieve combinatie van ingrediënten. Hierdoor krijgt uw jonge hond een goede ontlasting.  Daarnaast heeft het voer een verhoogd energiegehalte om te kunnen voorzien in de hoge energiebehoefte van kleine jonge honden. Het voer is dusdanig samengesteld dat zelfs de lastigste eters tevreden zijn over de voeding.  
 
Het voer zit vol met antioxidanten en prebiotica die helpen om het afweersysteem van uw pup op te bouwen en sterk te houden. Dit is zeer belangrijk bij uw jonge gevoelige pup. Tevens helpt de formule van dit voer tandsteen bij uw hond te voorkomen.

Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 30500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 55 mg, E2 (Jodium): 5,5 mg, E4 (Koper): 11 mg, E5 (Mangaan): 71 mg, E6 (Zink): 214 mg, E8 (Selenium): 0,12 mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g
Ingrediënten Rijst, tarwegluten*, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, maïs, gepelde haver, hydrolysaat van gevogeltelever, mineralen, sojaolie, bietenpulp, visolie (bron van EPA en DHA), lijnzaad (bron van Omega-3), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (bron van gam-ma-linoleenzuur), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Junior, Puppy