dit is een test

Royal Canin Mini Adult 8+

Op voorraad
Om uw kleine hond zo lang mogelijk energiek en gezond te houden is de juiste voeding nodig. Royal Canin Mini Adult 8+ (mature) hondenvoer helpt actief tegen ouderdomsverschijnselen, zoals tandsteenvorming in het gebit en een verhoogd risico op overgewicht.
Vanaf € 23,95 Normale prijs € 32,57
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Om uw kleine hond zo lang mogelijk energiek en gezond te houden is de juiste voeding nodig. Royal Canin Mini Adult 8+ (mature) hondenvoer helpt actief tegen ouderdomsverschijnselen, zoals tandsteenvorming in het gebit en een verhoogd risico op overgewicht. Daarnaast staan kleine honden bekend om hun kieskeurigheid als het op eten aankomt. Om ervoor te zorgen dat uw hond goed blijft eten, is het belangrijk hem een voeding te geven die hij lekker vindt. Royal Canin Mini Adult 8+ (mature) hondenvoer verzadigt zelfs de meest kieskeurige eters. Het resultaat is een gelukkige, gezonde hond die volop smult van zijn maaltijd.

  • Een formule die speciaal is aangepast om aan de veranderende voedingsbehoeften van kleinere honden te voldoen wanneer ze ouder worden (>8 jaar);
  • Unieke 'calciumvangers' helpen de vorming van tandsteen bij uw hond tegen te gaan; 
  • Toegevoegde L-carnitine verbetert het metabolisme van vetten, waardoor uw hond beter zijn ideaalgewicht bereikt;
  • Een speciale vorm, afmeting, geur en smaak van brokjes garandeert dat zelfs de meest kieskeurige eters met smaak eten.
Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (22.200 IE/kg), vitamien D3 (1.000 IE/kg), E1 [ijzer] (47 mg/kg), E2 [jodium] (4,7 mg/kg), E4 [koper] (8 mg/kg), E5 [mangaan] (60 mg/kg), E6 [zink] (181 mg/kg), E8 [selenium] (0,08 mg/kg), L-carnitine (50 mg/kg). Pentanatriumtrifosfaat (3,5 g/kg conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.
Ingrediënten

Maïs, rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, maïsgluten, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)


Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior, Volwassen