dit is een test

Royal Canin Medium Starter (dracht-zogen en pup) tot 2 Maand

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Tijdens de dracht en gedurende het zogen hebben teefjes hondenvoer nodig dat is aangepast aan hun bijzondere behoeften. Evenzo hebben opgroeiende pups vanaf 4 weken aanvullende voeding nodig die hen tijdens de groei ondersteunt. Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog met Start Complex is speciaal voor de voedingsbehoeften van teven en pups van middelgrote rassen ontwikkeld.

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog:

 • Hondenvoer met aangepaste voedingsstoffen en energiegehalte
 • Om te voeren aan teven tijdens de dracht en lactatie
 • Als omschakeling op vast voedsel bij hondenpups vanaf 4 weken
Vanaf € 23,37 Normale prijs € 30,35
 • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
 • Voeding aanbevolen door experts
 • Gratis levering vanaf €39

In de laatste 3 - 4 weken van de dracht nemen gewicht en grootte van de foetussen flink toe en heeft de teef meer voedsel nodig voor een optimale verzorging. De maaltijden moeten over meerdere kleine porties per dag aan de teef aangeboden worden omdat het teefje tijdens de dracht slechts kleine hoeveelheden voedsel kan opnemen.


Tijdens het zogen heeft het teefje ten behoeve van de melkproductie een optimale hoeveelheid energie en veel water nodig. Royale energie-inname voorkomt tevens groot gewichtsverlies. Afhankelijk van de grootte van de worp heeft een zogende teef 2 tot 3 keer haar normale energiebehoefte nodig. Daarom is een voer noodzakelijk dat een perfecte dichtheid van voedingstoffen heeft en de benodigde energiebehoefte dekt.
Vanaf 4 weken na de geboorte kan halfvast voedsel aan de pups bijgevoerd worden. De pups zijn zo ver in hun ontwikkeling dat ze steeds minder moedermelk nodig hebben en steeds meer vast voedsel tot zich kunnen nemen. Gelijktijdig vermindert de energiebehoefte van de moederhond zodat minder voer gegeven kan worden.

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog is geschikt voor middelgrote honden van 11 - 25 kg. Het Birth-voedingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met fokkers, is optimaal afgestemd op de behoefte van teefjes en haar pups tijdens de eerste vijf levenscycli: dracht, geboorte, zogen, ontwenning en de eerste groeifase van pups tot 2 maanden. Het Start Complex bevat naast waardevolle voedingsstoffen ook essentiële additieven die bijdragen aan een veilige vertering door jonge pups. Daarnaast wordt de natuurlijke weerstand opgebouwd en ondersteund.

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog:

 • Droogvoer voor honden van middelgrote rassen van 11 – 25 kg
 • Voor drachtige of zogende teven: met hun speciale voedingsbehoeften wordt rekening gehouden door aangepast voedingsprofiel met hoog gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid
 • Voor pups: tijdens de ontwenningsfase van 4 weken als behulpzame ondersteuning bij het omschakelen op vaste voeding
 • een speciale samenstelling van in moedermelk voorhanden zijnde voedingsstoffen en speciale additieven ondersteunen de veilige vertering en de weerstand van pups
 • Rehydratie: De brokken zijn door toevoeging van water tot een appetijtelijke brij klaar te maken of slechts een beetje vochtig maken en ze zijn optimaal geschikt voor het teefje en haar pups tijdens de ontwenning
Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 13900 IE, Vitamine D3: 1200 IE, E1 (IJzer): 47 mg, E2 (Jodium): 3,6 mg, E4 (Koper): 8 mg, E5 (Mangaan): 61 mg, E6 (Zink): 201 mg, E8 (Selenium): 0,08 mg, Bèta-caroteen: 40 mg - Conserveermiddelen – Antioxidanten. Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 22% - Ruwe as: 7,5% - Ruwe celstof: 1,3%.

Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïs, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, vetzuurzouten, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Puppy, Volwassen