dit is een test

Royal Canin Medium Adult van 1 tot 7 jaar

Op voorraad
Middelgrote honden zijn vaak robuuster en beweeglijker dan andere honden. Ze hebben een breed resem aan activiteiten, van een zeer rustige familiehond tot meer prestatiegerichte hond. De familiehond neigt tot overgewicht en heeft een gecontroleerde voedingsstoftoevoer nodig.  Royal Canin Medium Adult is speciaal ontwikkeld naar de noden van deze middelgrote rassen. 
Vanaf € 21,96 Normale prijs € 26,45
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Middelgrote honden zijn vaak robuuster en beweeglijker dan andere honden. Ze hebben een breed activiteitenspecktrum, van zeer rustige familiehond tot meer prestatiegerichte hond. De familiehond neigt tot overgewicht en heeft een gecontroleerde voedingsstoftoevoer nodig. De energiebehoefte van actieve, middelgrote honden (honden die aan wedstrijden meedoen, graag spelen etc.) ligt een stuk hoger. De huid en vacht van de hond moet door activiteit zoals zwemmen of rennen extra worden beschermd.

Als honden veel tijd buiten doorbrengen, moet hun afweersysteem optimaal werken. Buiten lopen de honden namelijk meer kans om een infectie op te lopen.


Royal Canin Medium Adult is een droogvoer voor honden de is aangepast aan de bijzondere eisen van volwassen, middelgrote honden (11-25 kg) vanaf 1 jaar:

  • Behoud van het ideale gewicht: het behoud van het ideale gewicht wordt ondersteund door een gecontroleerde, en gematigde energietoevoer.
  • Beste vertering: Het voer kan door het gebruik van makkelijk verteerbare eiwitten en een evenwichtig vezelgehalte optimaal worden opgenomen. Hierdoor wordt de werking van de darmen geoptimaliseerd.
  • Beste acceptatie: door een speciale brokjesstructuur, -grootte en –vorm evenals het gebruik van handmatige uitgekozen voedingsstoffen.

Voer ontwikkeld voor honden van middelgrote rassen hoort het immuunsysteem op de beste wijze te ondersteunen. Royal Canin Medium Adult hondenvoer draagt daartoe bij:

  • Mannan-oligosaccharide zijn verantwoordelijk voor het binden van pathologische kiemen en bevorderen bovendien de afweerkrachten van de darm
  • Essentiële omega-3-vetzuren zijn ontstekingsremmend
  • Vitamine C en E bevorderen de bescherming van celmembranen van lichaamseigen cellen evenals de neutralisatie van vrije radicalen


Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 13100 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 55 mg, E2 (Jodium): 5,5 mg, E4 (Koper): 11 mg, E5 (Mangaan): 72 mg, E6 (Zink): 215 mg, E8 (Selenium): 0,14 mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten
Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden)

Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip, Varken
Leeftijd Senior, Volwassen