dit is een test

Royal Canin Maxi Starter (dracht-zogen en pup) tot 2 Maand

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Teefjes hebben tijdens de dracht en gedurende de zoogtijd droogvoer nodig dat aan haar bijzondere behoeften is aangepast. Opgroeiende pups vanaf de 4e week hebben eveneens aanvullende voeding nodig die hen tijdens de groei ondersteunt. Royal Canin Maxi Starter met Start Complex is speciaal voor de voedingsbehoeften van teefjes en pups van grote rassen ontwikkeld.

Royal Canin Maxi Starter:

 • Hondenvoer met aangepaste dichtheid aan voedingsstoffen en energiegehalte
 • Als voer voor teefjes gedurende de dracht en lactatie
 • Als omschakeling naar vast voedsel bij hondenpups vanaf 4 weken
Vanaf € 9,33
 • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
 • Voeding aanbevolen door experts
 • Gratis levering vanaf €39

In de laatste 3 - 4 weken van de dracht neemt het gewicht en de grootte van foetussen sterk toe en heeft het teefje meer voedsel nodig voor een optimale verzorging. Het teefje moet de maaltijden over meerdere kleine porties per dag aangeboden krijgen, omdat vanwege de dracht slechts een navenante hoeveelheid voer door het teefje kan worden opgenomen. 

Tijdens het zogen heeft het teefje voor de melkproductie een optimale hoeveelheid energie en veel water nodig. Een royale energie-opname voorkomt ook gewichtsverlies. Afhankelijk van de grootte van de worp heeft een zogend teefje het 2 tot 3-voudige van haar normale energiebehoefte nodig. Daarom is een voer dat een perfecte voedingsdichtheid heeft en de benodigde energiebehoefte afdekt noodzakelijk.
Vanaf de 4e week na de geboorte kunnen de welpen met halfvast voedsel bijgevoerd worden. De pups zijn in hun ontwikkeling zo ver dat ze steeds minder moedermelk nodig hebben en steeds meer vast voedsel tot zich kunnen nemen. Gelijktijdig vermindert de energiebehoefte van het teefje zodat er steeds minder voer gegeven kan worden.

Royal Canin Maxi Starter is geschikt voor grote honden van 26 - 44 kg. Het Birth-voedingsprogramma, dat in samenwerking met fokkers is ontwikkeld, is optimaal afgestemd op de behoefte van teefjes en haar pups tijdens de eerste vijf levenscycli: dracht, geboorte, zogen, ontwenning en de eerste groeifase van pups tot 2 maanden. Het Start Complex bevat naast waardevolle voedingsstoffen ook essentiële additieven die bijdragen aan een veilige vertering door jonge pups. Daarnaast wordt de natuurlijke weerstand opgebouwd en ondersteund.


Royal Canin Maxi Starter:

 • Droogvoer voor honden grote rassen van 26 – 44 kg
 • Voor drachtige of zogende teefjes: met hun speciale voedingsbehoeften wordt rekening gehouden door het aangepaste voedingsprofiel met hoog gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid
 • voor pups: tijdens de ontwenningsfase van de 4e week als behulpzame ondersteuning als omschakeling op vast voedsel
 • Start-Complex: een speciale samenstelling van in moedermelk voorhanden zijnde voedingsstoffen en speciale additieven, ondersteunen de veilige vertering en de weerstand van pups
 • Rehydratie: De brokken zijn door toevoeging van water tot een appetijtelijke brij klaar te maken of slechts een beetje vochtig te maken en ze zijn optimaal geschikt voor het teefje en haar pups tijdens de ontwenning
Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A (13900 IE/kg), vitamine D3 (1200 IE/kg), ijzer (48 mg/kg), jodium (3.7 mg/kg), koper (8 mg/kg), selenium (0,08 mg/kg), betacaroteen (40 mg/kg)
Ingrediënten
Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, bietenpulp, mineralen, sojaolie, plantaardige vezels, visolie, vetzuurzouten, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Puppy, Volwassen