dit is een test

Royal Canin Maxi Junior Active van 2 tot 15 maanden

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Grote, actieve honden kennen een lange groeifase waarin ze heel vatbaar zijn voor verkeerde voeding. Met name honden met een hoog activiteiten niveau hebben een precies aangepaste energietoevoer nodig die een harmonische groei ondersteunt. Een te hoge energietoevoer veroorzaakt een te snelle groei. En te weinig energietoevoer kan leiden tot ontwikkelingsstoornissen. Beide kunnen onherstelbare schade aan het beendergestel veroorzaken. Royal Canin Maxi Junior Active hondendroogvoer is speciaal afgestemd op deze bijzonderheden van opgroeide honden van grote rassen met een hoog activiteiten niveau.

Vanaf € 62,62 Normale prijs € 93,46
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Grote, actieve honden kennen een lange groeifase waarin ze heel vatbaar zijn voor verkeerde voeding. Met name honden met een hoog activiteiten niveau hebben een precies aangepaste energietoevoer nodig die een harmonische groei ondersteunt. Een te hoge energietoevoer veroorzaakt een te snelle groei. En te weinig energietoevoer kan leiden tot ontwikkelingsstoornissen. Beide kunnen onherstelbare schade aan het beendergestel veroorzaken.


Royal Canin Maxi Junior Active hondendroogvoer is speciaal afgestemd op deze bijzonderheden van opgroeide honden van grote rassen met een hoog activiteiten niveau (26 - 44 kg) tot 15 maanden:


  • Harmonische groei: een geschikte verhouding van proteïne-/energiegehalte evenals een uitgebalanceerde toevoer van calcium en fosfor ondersteunen een harmonische bot- en spieropbouw
  • Gezonde gewrichten: Chondroïtinesulfaat en glucosamine ondersteunen samen met EPA & DHA gezond kraakbeen en gezonde gewrichten van de pups al op jonge leeftijd
  • Versterking van de weerstand: een exclusief antioxidantencomplex (taurine, luteïne, vitamine C en E) evenals mannan-oligosaccharide dragen bij aan de versterking van de natuurlijke afweer
  • Veilige vertering: speciale samenstelling van voedingsstoffen ondersteunen een evenwichtige darmflora en beschermen het maag-darmslijmvlies door het inzetten van prebiotica zoals bietenpulp en fructo- en mannan-oligosaccharide, psyllium ondersteunt de vertering
  • Ideaal gewicht-management: helpt actieve pups door middel van aangepaste energietoevoer het ideale gewicht te behouden

De vertering bij honden van grote rassen met een hoog activiteiten niveau is, met name in de groeifase, heel erg gevoelig. Gezien de nieuwste wetenschappelijke inzichten is het Royal Canin gelukt de verteerbaarheid bij Royal Canin Maxi Junior Active hondenvoer te verbeteren.

Door toepassing van L.I.P.-proteïnen wordt bij Royal Canin Maxi Junior Active een gegarandeerde proteïne verteerbaarheid van ten minste 95% bereikt. De aanduiding L.I.P. is een teken van kwaliteit. Het staat voor specifieke, licht verteerbare proteïnen met hoge biologische waarde voor een optimale vertering.

Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (11.300 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), E1 [ijzer] (45 mg/kg), E2 [jodium] (3,5 mg/kg), E4 [koper] (8 mg/kg), E5 [mangaan] (58 mg/kg), E6 [zink] (191 mg/kg), E8 [selenium] (0,08 mg/kg)
Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Junior, Puppy