dit is een test

Royal Canin Labrador Retriever Puppy tot 15 Maand

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
In de eerste maanden van z'n leven maakt de Labrador een intensieve groeiperiode door. Daarom is het belangrijk dat de hond de juiste en belangrijke voedingsstoffen krijgt. Royal Canin Junior Labrador Retriever hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de noden van deze jonge Labrador Retriever. 
Vanaf € 19,95 Normale prijs € 26,60
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

In de eerste maanden van zijn leven maakt uw Labrador een intensieve groeiperiode door. Daarom is het belangrijk dat de hond de juiste en belangrijke voedingsstoffen krijgt. Royal Canin Labrador Retriever 33 junior hondenvoer is speciaal ontworpen om de groei van uw puppy te ondersteunen, zodat hij uit kan groeien tot een sterke en atletische volwassen hond. Ook versterkt het zijn weerstand in de groeifase, wat erg belangrijk is omdat zijn natuurlijke afweer nog niet volledig ontwikkeld is. Een gezonde en vrolijke puppy is het resultaat!

  • Een volledige, hoogwaardige voeding die volledig is afgestemd op de behoeften van Labrador Retriever pups;
  • Zeer goed verteerbare L.I.P. eiwitten ondersteunen de spijsvertering van uw Labrador puppy en houden zijn darmflora gezond;
  • Helpt de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand van uw Labrador te ondersteunen
  • Helpt uw Labrador puppy een gezond gewicht te behouden, dankzij een aangepast energiegehalte.
Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (24.300 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (40 mg/kg), E2 [jodium] (2,8 mg/kg), E4 [koper] (2 mg/kg), E5 [mangaan] (52 mg/kg), E6 [zink] (198 mg/kg), E8 [selenium] (0,1 mg/kg)
Ingrediënten Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, visolie, plantaardige vezels, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Junior, Puppy