dit is een test

Royal Canin Giant Starter (dracht-zogen en pup) tot 2 Maand

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Teven hebben als ze drachtig zijn en tijdens de zoogperiode een hondenvoer nodig dat aan haar specifieke behoeften is aangepast. Evenzo hebben opgroeiende pups vanaf 4 weken aanvullend voer nodig dat ze tijdens de groei ondersteunt. Royal Canin Giant Starter met Start Complex is speciaal ontwikkeld voor teven en pups van grote rassen.

Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog:

 • Hondenvoer met aangepaste dichtheid van voedingstoffen en energiegehalte
 • Als voer voor drachtige teven en tijdens de lactatie
 • Als omschakeling op vast voedsel bij puppy's vanaf 4 weken
Vanaf € 8,25 Normale prijs € 9,33
 • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
 • Voeding aanbevolen door experts
 • Gratis levering vanaf €39

In de laatste 3 - 4 weken van de dracht neemt het gewicht en de grootte van foetussen sterk toe en heeft het teefje meer voedsel nodig voor een optimale verzorging. Het teefje moet de maaltijden over meerdere kleine porties per dag aangeboden krijgen, omdat vanwege de dracht slechts een navenante hoeveelheid voer door het teefje kan worden opgenomen. Tijdens het zogen heeft het teefje voor de melkproductie een optimale hoeveelheid energie en veel water nodig. Een royale energie-opname voorkomt ook gewichtsverlies. Afhankelijk van de grootte van de worp heeft een zogend teefje het 2 tot 3-voudige van haar normale energiebehoefte nodig. Daarom is een voer dat een perfecte voedingsdichtheid heeft en de benodigde energiebehoefte afdekt, noodzakelijk.
Vanaf de 4e week na de geboorte kunnen de welpen met halfvast voedsel bijgevoerd worden. De pups zijn in hun ontwikkeling zo ver dat ze steeds minder moedermelk nodig hebben en steeds meer vast voedsel tot zich kunnen nemen. Gelijktijdig vermindert de energiebehoefte van het teefje zodat er steeds minder voer gegeven kan worden.

Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog is geschikt voor grote honden van meer dan 45 kg.


Het
Birth-voedingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met fokkers, is optimaal afgestemd op de behoefte van teefjes en haar pups tijdens de eerste vijf levenscycli: dracht, geboorte, zogen, ontwenning en de eerste groeifase van pups tot 2 maanden.
Het
Start Complex bevat naast waardevolle voedingsstoffen ook essentiële additieven die bijdragen aan een veilige vertering door jonge pups. Daarnaast wordt de natuurlijke weerstand opgebouwd en ondersteund.Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog:

 • Droogvoer voor honden van grote rassen meer dan 45 kg
 • Voor drachtige of zogende teefjes: met hun speciale voedingsbehoeften wordt rekening gehouden door het aangepaste voedingsprofiel met hoog gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid
 • Voor pups: tijdens de ontwenningsfase van de 4e week als behulpzame ondersteuning bij omschakeling op vast voedsel
 • Start-Complex: een speciale samenstelling van in moedermelk voorhanden zijnde voedingsstoffen en speciale additieven ondersteunen de veilige vertering en de weerstand van pups
 • Rehydratie: De brokken zijn door toevoeging van water tot een appetijtelijke brij klaar te maken of slechts een beetje vochtig maken en ze zijn optimaal geschikt voor het teefje en haar pups tijdens de ontwenning
Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (13.900 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), bèta-caroteen (40 mg/kg), E1 [ijzer] (48 mg/kg), E2 [jodium] (3,7 mg/kg), E4 [koper] (8 mg/kg), E5 [mangaan] (63 mg/kg], E6 [zink] (206 mg/kg), E8 [selenium] (0,08 mg/kg),
Ingrediënten rijst, gevogelte-eiwit (gedroogd), dierlijk vet, plantenproteïne-isolaat *, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), maïs, gedroogde bietenpulp, mineralen, sojaolie, lignocellulose, visolie, butyraat, fructo-oligosaccharide, psyllium (vlozaden en -dozen), gisthydrolysaat (rijk aan mannan-oligosaccharide en bèta-glykaan), afrikaantjesbloesemmeel (bron voor luteine).
* L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteïnen met hoge biologische waarde.
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Puppy, Volwassen