dit is een test

Royal Canin Giant Puppy van 2 tot 8 maanden

Op voorraad
Het droogvoer voor reuzenrassen (45 - 100 kg) van de tweede tot achtste maand, voor gezonde botopbouw. met L.I.P proteïnen voor hoge vertering.
Vanaf € 28,34
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Puppies van grote rassen groeien in twee fasen. In de eerste fase van de tweede maand tot de achtste maand vindt het grootste deel van de skeletgroei plaats. De spijsvertering van grote rassen is, met name in de groeifase, bijzonder kwetsbaar. Met behulp van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Royal Canin erin geslaagd de verteerbaarheid van Royal Canin Giant Puppy opnieuw te verbeteren. Alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei van een pup zitten in Royal Canin Giant Puppy 34 hondenvoer verwerkt om uw pup een gezonde ontwikkeling te bieden:

  • Een gematigde energiegehalte en makkelijk verteerbare LIP-proteïnen zorgen voor een gecontroleerde groei zonder een extreme gewichtstoename binnen korte tijd
  • Het voer bevat een gepatenteerd antioxidantencomplex bestaande uit vitamine C en E, taurine en luteïne evenals mannan-oligosacchariden om het afweersysteem van uw pup te versterken en op te bouwen
  • Een evenwichtige verhouding van calcium en fosfor voor de gezonde opbouw van de botten
  • Glucosamine en chondroïtine-sulfaat helpen de opbouw van botten en beschermen tegelijkertijd de gewrichten tegen overbelasting
  • Een gezonde darmflora wordt ondersteund door verschillende prebiotica waaronder bietenpulp, mannan-oligosacchariden en fructo-oligosacchariden. Het metabolisme wordt door psyllium bevorderd

In Royal Canin Giant Puppy worden L.I.P.-proteïnen verwerkt, waarvan minstens 95% kan worden verteerd door puppy’s. Het label L.I.P. staat voor hoge kwaliteit. Het zijn makkelijk verteerbare eiwitten met een hoge biologische waarde die voor de beste vertering van het voer zorgen.

Meer informatie
Voedingswaarde vitamine A (17.100 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), E1 [ijzer] (48 mg/kg), E2 [jodium] (4,8 mg/kg), E4 [koper] (8 mg/kg), E5 [mangaan] (63 mg/kg], E6 [zink] (189 mg/kg), E8 [selenium] (0,08 mg/kg), conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.
Ingrediënten

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwegluten*, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gist, visolie, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.


Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Puppy