dit is een test

Royal Canin English Bulldog vanaf 12 maanden

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
De Engelse Bulldog heeft zoveel specifieke fysieke kenmerken en een lage energiebehoefte dat een speciaal afgestemd voer noodzakelijk is voor deze viervoeter. 
Royal Canin Engelse Bulldog is speciaal ontworpen naar de noden van dit ras. 
Vanaf € 18,00 Normale prijs € 24,66
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Royal Canin Bulldog Adult hondenvoer is speciaal voer voor volwassen Engelse Bulldogs vanaf 12 maanden. De energiebehoefte van de Engelse Bulldog is beperkt en dit ras heeft zoveel specifieke fysieke kenmerken, dat een speciaal afgestemde hondenbrok gewoonweg noodzakelijk is. Het is dan ook van groot belang hem niet teveel te voeren, om overgewicht en daarmee ook gewrichts- en hartproblemen te voorkomen.

De Engelse Bulldog is kortschedelig en heeft een onderkaak die langer is dan de bovenkaak. Hierdoor is het lastig om eten in de bek te nemen en goed te kauwen. Door zijn lichaamsbouw heeft dit ras ook meer aanleg voor spijsverteringsproblemen zoals gasophopingen en winderigheid.

Dit voer:

  • Is verrijkt met EPA & DHA wat de barrièrefunctie van de huid ondersteunt en een gezonde huid helpt te behouden. 
  • Ondersteunt gezonde botten en gewrichten en helpt het ideale gewicht te behouden. Verrijkt met EPA & DHA.
  • Draagt bij een een gezonde spijsvertering en helpt bij het verminderen van de ontlasting en winderigheid
  • Heeft een exclusieve vorm van de brok, die uw Engelse Bulldog helpt om de brok makkelijk op te pakken en het kauwen stimuleert. Kauwen is belangrijk om de risico’s van tandplak en tandsteen te beperken. 
Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 30400 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 51 mg, E2 (Jodium): 5,1 mg, E4 (Koper): 7 mg, E5 (Mangaan): 67 mg, E6 (Zink): 201 mg, E8 (Selenium): 0,11 mg
Ingrediënten

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.


Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior, Volwassen