dit is een test

Royal Canin Cavalier King Charles Puppy 2 tot 10 maand

Op voorraad
Voor de Cavalier king Charles pup is de groeifase cruciaal. Hier wordt de basis gelegd voor zijn toekomstige gezondheid. Het overschakelen op vast voedsel en een zeer snelle fysieke ontwikkeling zorgt er voor dat in deze fase een jonge Cavalier ingrijpende veranderingen meemaakt. De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig gebeuren en het skelet en de spieren hebben de juiste hoeveelheden voedingsstoffen nodig. Ook doorloopt het afweersysteem een kritische periode, doordat het eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit ras is bovendien gevoelig voor hartaandoeningen.  Royal Canin Cavalier King Charles helpt mee aan een goeie groeifase en een gezonde hond. 
Vanaf € 15,45 Normale prijs € 18,50
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Voor de Cavalier king Charles pup is de groeifase cruciaal. Hier wordt de basis gelegd voor zijn toekomstige gezondheid. Het overschakelen op vast voedsel en een zeer snelle fysieke ontwikkeling zorgt er voor dat in deze fase een jonge Cavalier ingrijpende veranderingen meemaakt. De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig gebeuren en het skelet en de spieren hebben de juiste hoeveelheden voedingsstoffen nodig. Ook doorloopt het afweersysteem een kritische periode, doordat het eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit ras is bovendien gevoelig voor hartaandoeningen. 

Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen (hoogwaardige L.I.P. eiwitten en prebiotica), wat van belang is voor de kwaliteit van de ontlasting; Helpt de natuurlijke weerstand van de pup te ondersteunen; Heeft een brokje die speciaal is ontwikkeld voor de kortschedelige kaak. De brok helpt tandsteen te beperken en het kauwen te stimuleren en bevat voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen te ondersteunen. 

Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A: 30500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 47 mg, E2 (Jodium): 4,7 mg, E4 (Koper): 9 mg, E5 (Mangaan): 61 mg, E6 (Zink): 183 mg, E8 (Selenium): 0,08 mg, Taurine: 2,1 g, L-carnitine: 400 mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Ingrediënten Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Gebruiksaanwijzing Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 
Merk Royal Canin
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Junior, Puppy