dit is een test

Over ons

Door onze uitgebreide kennis van producten selecteert Fiks & Felix enkel de beste voeding en supplementen voor jouw huisdier. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten qua prijs/kwaliteit voor jou het meest interessant zijn. Bovendien staat ons toegewijde team van experts altijd klaar om jou te helpen! Kies uit de populairste merken van honden- en kattenvoer:

Natural Greatness: Alle Natural Greatness producten zijn bereid met natuurlijke ingrediënten van de hoogste vorm van kwaliteit en verteerbaarheid. Elk product van Natural Greatness zal dan ook voor een gezonde huid, een stralende vacht en een sterke gezondheid zorgen bij jouw hond of kat.

Farm Nature: Het merk Farm Nature biedt kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het focust op natuurlijke kattenvoeding en hondenvoeding, met een correcte verhouding in voedingsstoffen. Zo wilt het jouw kat en hond een optimale gezondheid en mooie vacht bieden.

Royal Canin: speciale recepten naar ras, grootte of gevoeligheid voor zowel honden en katten.

Carocroc: Carocroc hondenvoer is een hondenvoeding voor kleine, middelgrote en grote honden aan democratische prijzen. Carocroc hondenvoer heeft voor elk ras en elke hond een passende voeding.

Ben je een honden- of kattenliefhebber en ben je op zoek naar enkele leuke accessoires om jouw dier lekker te verwennen? Kies voor een hygiënisch bed, een leuk speeltje, drink- of voerbak of mandje of een stevige halsband! Of maak het jezelf makkelijk en bestel enkele verzorgingsproducten die jouw dier en huis helpen zuiver houden. Alles wat je zoekt voor jouw huisdier, vind je terug op de webshop van Fiks & Felix.