dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Oropharma - Probi-Zyme 200 gr

Op voorraad
Probiotica en verteringsenzymen - vogels
€ 17,61
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Oropharma Probi-Zyme geproduceerd door Versele-Laga is een samenstelling van probiotica en verteringsenzymen. Dit voedingssupplement zorgt voor bevordering van de krop- en darmflora, verhoogt de goedaardige darmflora, verzekert een betere vertering van het voedsel en brengt de darm- en kropflora van eendagsjongen op gang. Probi-Zyme bevat ook probiotica. Dit zijn goedaardige bacteriën die aanwezig zitten in de darmen en de krop van de vogel. Naast de goedaardige bacteriën bevat Probi-Zyme specifieke enzymen die de vertering van het opgenomen voedsel bevorderen. De combinatie van beide, indien in hoge dosis toegediend, garandeert een optimale werking van de spijsvertering. Probi-Zyme is een van de weinige producten waarin de concentratie aan goedaardige bacteriën gegarandeerd is.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Een afgestreken maatlepeltje van 1g per 100g zachtvoer of per 100g klaargemaakt handopfokvoer. Probi-zyme wordt aan de vogels verstrekt ter bevordering van de krop-en darmflora, bij spijsverteringsstoornissen en/of bij handopfok. Het is ook aan te raden om Probi-zyme dagelijks te verstrekken vanaf het uitkippen van de jongen tot het zelfstandig eten.

Merk Oropharma
EAN 5410340602119
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Oropharma - Probi-Zyme 200 gr
Je waardering