dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Oropharma - Ferti-Vit 200 gr

Op voorraad

Oropharma Ferti-Vit is een samenstelling van vitaminen, sporenelementen en aminozuren. Het dient gebruikt te worden ter voorbereiding van de kweek, voor de zang en bij leg- en vruchtbaarheidsstoornissen.

€ 10,81
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Oropharma Ferti-Vit is een samenstelling van vitaminen, sporenelementen en aminozuren. Het is verrijkt met vitamine E. Dit mengsel helpt bij de geslachtsdrift en vruchtbaarheid. Daarnaast hebben vogels extra voedingsstoffen nodig tijdens de kweek. Vitamine E is een sterk antioxidant en ondersteunt de afweer.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken bij:

  • Voorbereiding kweek
  • Zang bij kanaries en vinken
  • Leg- en vruchtbaarheidsstoornissen
  • Sterfte in het ei


Dosering:

1 Afgestreken maatlepeltje (= 1g) Ferti-Vit mengen met 250ml drinkwater of 100g zachtvoeder/eivoer. Tijdens voorbereiding van kweek tot het eerste ei is gelegd mag dit dagelijks worden gegeven. Gedurende het winterstrijdseizoen voor vinken en andere wedstrijdvogels 3x per week.


We raden ook aan het gebruiksschema dat toegevoegd is als bijlage te raadplegen.

Merk Oropharma
EAN 5410340602065
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Oropharma - Ferti-Vit 200 gr
Je waardering