dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Orlux

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Orlux, trendsetter in vogelvoeding

Orlux Online bestellen, snel en veilig bij fiksenfelix.be

Orlux maakt al meer dan 50 jaar deel uit van Versele Laga. Zij zijn al 50 jaar actief in de wereld van vogelvoeding. Orlux is toonaangevend op de markt van ei- en zachtvoeders, verzorgings- en gezondheidsproducten. Gaande van hun specialiteiten voor vruchten- en insectenetende vogels tot hun evenwichtige en uitgebalanceerde eivoeders maken hen tot een begrip bij vogelliefhebbers over de hele wereld.

Een groot misverstand is dat zaadetende vogels alleen maar zaad zouden nodig hebben als voeding. Voor een optimale gezondheid en voor de kweek is aanvullen met eivoer echter een noodzaak.

Orlux werkt samen met grote vogelhandelaars en kwekers uit heel Europa. Zo is hun breed assortiment aan zachtvoeders mee mogelijk gemaakt, voor elke vruchten- en insectenetende vogel. Het houden van zo’n vogels hoeft niet meer een moeilijke zaak te zijn. Als kers op de taart, zorgt een goeie voeding voor vogels die veel minder gevoelig zijn aan allerlei ziektes.

Een andere standaardaanvulling op het dagelijkse voer zijn mineralen. Ook hierin voorzien zij een breed assortiment aan verschillende mineralenmixen.

Ten slotte ontbreekt het Orlux ook niet aan kwalitatief opfokvoer, waardoor jouw babyvogels niets tekort komen. 

Alle producten uit het Orlux- gamma zijn het resultaat uit een jarenlange en intense samenwerking vanuit de wetenschappelijke en praktische hoek. Hier haalt het merk dan ook zijn trots uit, om mensen van kleine tot professionele vogelhouders, bij te dragen aan hun plezier en beleving van hun passie.

 

Orlux- Zachtvoeders

Orlux stelt hun zachtvoeders samen op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo worden de voedingsgewoonten van vruchten- en insectenetende vogels in de natuur zo goed mogelijk nagebootst. Het brede assortiment aan zachtvoeders uit het Orlux- gamma zijn vochtig gemaakt met 100% natuurlijke honing. Deze honing geeft een sterkere smaak aan de voedingsproducten. Hierdoor zullen vogels dit heel makkelijk eten. Daarnaast bevat honing een heel hoge voedingswaarde.

Orlux- Eivoeders

Goede kweekresultaten verkrijg je enkel met een perfect uitgebalanceerde voeding, die alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat. Ook essentiële amino-zuren (o.a. lysineen en methionine) zijn onmisbaar voor een goede groei van de jonge vogels.

Het specialistenteam van Orlux bestaande uit voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben voor een grote doorbraak binnen de vogelvoeding gezorgd. Na een uitvoerige testperiode hebben ze eivoer verrijkt met nutraceuticals. Deze nutraceuticals, onder de vorm van prebiotica, omega-3 vetzuren en L-carnitine hebben een grote invloed op tal van gebieden: de gezondheid, de conditie, de darmflora en de algemene weerstand van je vogel. Een unieke combinatie werd ontwikkeld om de allerbeste groei- en kweekresultaten te bekomen. Voor Orlux is slechts de perfectie immers goed genoeg!

Orlux- Mineralenmixen

Vogels moeten doorlopend mineralen, sporenelementen en grit ter beschikking krijgen. Deze noodzakelijke voedingselementen zijn terug te vinden in de diverse producten van de Orlux Mineral Line.

Een toegewijde vogelhouder zal er zorg voor dragen dat zijn vogels steeds de beschikking hebben over mineralenproducten. Niet alleen is dat een goede gewoonte maar ook noodzakelijk om de vogels in goede gezondheid te houden.