dit is een test

Mis niets meer van onze tips en acties

Ontvang onze beste aanbiedingen, verzorgingstips, deskundig advies van onze experts en de nieuwste producten.

Met de Fiks & Felix nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in!

  • Exclusieve aanbiedingen
    Alleen voor nieuwsbrieflezers
  • De nieuwste producten
    Als eerste op de hoogte
  • Deskundig advies van experts
    Onze aanraders

/ ( dd / mm )

Wat is de Fiks & Felix nieuwsbrief?

Maandelijks ontvang je de nieuwsbrief van Fiks & Felix. Zo verschijnen de laatste tips en Fiks & Felix nieuwtjes in jouw mailbox. Je blijft op de hoogte van ons gezondheidsadvies, nieuwste producten en échte klassiekers. Dit gemakkelijk en zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten. Van een gemak gesproken!

Hoe aanmelden?

Hoe meld je je aan voor de nieuwsbrief? De Fiks & Felix nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangen is super eenvoudig. Vul jouw gegevens hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mailtje. Vanaf dat moment kan je dus op tijd en stond genieten van nieuwtjes en gezondheidstips voor jouw huisdier!


Marketingtoestemmingen

Fiks & Felix gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om via e-mail contact met je op te nemen en om updates en marketingacties aan te bieden.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Uitschrijven' te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@fiksenfelix.be. We zullen jouw gegevens met respect behandelen.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.