dit is een test

Natural Greatness Wild recipe

Op voorraad
Hypo-allergeen recept zonder tarwe of maïs met een zeer hoog vleespercentage, speciaal voor alle hondenrassen in alle levensstadia. Het eersteklas vlees van het wild dat gebruikt wordt is geschikt voor menselijke consumptie en het is een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten die de nodige energie geven en bijdragen aan de spierontwikkeling.
Vanaf € 14,16 Normale prijs € 15,73
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Deze hypo-allergene voeding zonder tarwe of maïs met zeer hoog vleespercentage is speciaal ontwikkeld voor alle hondenrassen in alle levensstadia. Het percentage vlees in Natural Greatness Wild Recipe is vergelijkbaar met het percentage dat honden in het wild tot zich zouden nemen. Het vlees van het wild dat gebruikt wordt (onder meer eend en konijn) is eersteklas vlees, geschikt voor menselijke consumptie, en het is een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten die de ontwikkeling van spieren stimuleren en de nodige energie leveren.


Totaal vleesgehalte: 56%

Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit: 33,0%
Ruwe oliën en vetten: 19,0%
Vezels: 2,5%
Ruwe as: 7,0%
Calcium: 1,3%
Fosfor: 1,0%
Omega 3: 0.5%
Omega 6: 3,5%
EPA + DHA: 0,5%
Vitamine A: 20.000 IE/kg
Vitamine D3: 2.000 IE/kg
Vitamine E: 500 mg/kg
IJzer: 75 mg/kg
Jodium: 3,5 mg/kg
Koper: 10 mg/kg
Mangaan: 7,5 mg/kg
Zink: 150 mg/kg
Selenium: 0,15 mg/kg
Taurine: 1.000 mg/kg
Ingrediënten gedroogd eendenvlees, gedroogd kalkoenvlees, gedroogd kippenvlees, aardappelen, kippenolie, vers konijnenvlees, aardappelzetmeel, gist, bietenpulp, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaad, natriumchloride, kruidenmengsel, visolie, inuline (FOS), mannan oligosacchariden (MOS), yucca, glucosamine en chondroïtine.
Merk Natural Greatness
Smaak Eend, Kalkoen, Kip, Konijn
Grootte Ras Groot ras, Klein ras, Middelgroot ras
Leeftijd Junior, Puppy, Senior, Volwassen