dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Natural Greatness Wild recipe

Op voorraad
Waardering:
100%
Hypo-allergeen recept zonder tarwe of maïs met een zeer hoog vleespercentage, speciaal voor alle hondenrassen in alle levensstadia. Het eersteklas vlees van het wild dat gebruikt wordt is geschikt voor menselijke consumptie en het is een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten die de nodige energie geven en bijdragen aan de spierontwikkeling.
Vanaf € 17,16
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Deze hypo-allergene voeding zonder tarwe of maïs met zeer hoog vleespercentage is speciaal ontwikkeld voor alle hondenrassen in alle levensstadia. Het percentage vlees in Natural Greatness Wild Recipe is vergelijkbaar met het percentage dat honden in het wild tot zich zouden nemen. Het vlees van het wild dat gebruikt wordt (onder meer eend en konijn) is eersteklas vlees, geschikt voor menselijke consumptie, en het is een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten die de ontwikkeling van spieren stimuleren en de nodige energie leveren.


Totaal vleesgehalte: 56%

Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit: 33,0%
Ruwe oliën en vetten: 19,0%
Vezels: 2,5%
Ruwe as: 7,0%
Calcium: 1,3%
Fosfor: 1,0%
Omega 3: 0.5%
Omega 6: 3,5%
EPA + DHA: 0,5%
Vitamine A: 20.000 IE/kg
Vitamine D3: 2.000 IE/kg
Vitamine E: 500 mg/kg
IJzer: 75 mg/kg
Jodium: 3,5 mg/kg
Koper: 10 mg/kg
Mangaan: 7,5 mg/kg
Zink: 150 mg/kg
Selenium: 0,15 mg/kg
Taurine: 1.000 mg/kg
Ingrediënten gedroogd eendenvlees, gedroogd kalkoenvlees, gedroogd kippenvlees, aardappelen, kippenolie, vers konijnenvlees, aardappelzetmeel, gist, bietenpulp, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaad, natriumchloride, kruidenmengsel, visolie, inuline (FOS), mannan oligosacchariden (MOS), yucca, glucosamine en chondroïtine.
Merk Natural Greatness
Smaak Eend, Kalkoen, Kip, Konijn
Grootte Ras Groot ras, Klein ras, Middelgroot ras
Leeftijd Junior, Puppy, Senior, Volwassen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Natural Greatness Wild recipe
Je waardering