dit is een test

Natural Greatness Salmon mini recipe sensitive - monoprotein

Op voorraad

Dit hypo-allergeen recept, met goede kwaliteit zalm en aardappelen, is speciaal gemaakt voor de behoeften van de kleine hondenrassen. Het bevat geen tarwe of maïs en is een complete voeding dat bij uitstek geschikt is voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die naar voedsel van hoge kwaliteit verlangen. 

Vanaf € 14,16 Normale prijs € 15,73
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Dit hypo-allergeen recept, met goede kwaliteit zalm en aardappelen, is speciaal gemaakt voor de behoeften van de kleine hondenrassen. Het bevat geen tarwe of maïs en is een complete voeding dat bij uitstek geschikt is voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die naar voedsel van hoge kwaliteit verlangen. Totaal vleesgehalte: 43%


Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit: 28,5%
Ruwe oliën en vetten: 16,5%
Ruwe Vezels: 2,5%
Ruwe as: 7,5%
Calcium: 1,1%
Fosfor: 0,8%
Omega 3: 0,9%
Omega 6: 2,7%
Glucosamine: 650 mg/kg
Chondroitin: 150 mg/kg
Ingrediënten

Gedehydrateerde zalm (20%), aardappelen, verse zalm (10%), aardappeleiwit, kippenolie (9,5%), gist, bietenpulp, hydrolysaat van zalm (2%), zalmolie (1,5 %), lijnzaad, minerale stoffen, glucosamine (650 mg/kg), cichorei (FOS), mannan-oligosaccharide (MOS), citrus extract, chondroïtine (150 mg / kg) en yucca.

Merk Natural Greatness
Smaak Vis
Grootte Ras Klein ras
Leeftijd Senior, Volwassen