dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Natural Greatness Rabbit recipe light & fit - monoprotein

Op voorraad

Het Rabbit light & fit recept bevat een laag vetgehalte en weinig calorieën. Dit helpt uw hond om gezond en fit te blijven. Het product is gemaakt van konijnenvlees geschikt voor menselijke consumptie en bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om een optimale gezondheid te behouden. Een mengsel van natuurlijke vezels uit groenten en fruit helpt uw hond vol en tevreden te blijven terwijl de calorie inname wordt verminderd.

Vanaf € 17,30
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Het Rabbit light & fit recept bevat een laag vetgehalte en weinig calorieën. Dit helpt uw hond om gezond en fit te blijven. Het product is gemaakt van konijnenvlees geschikt voor menselijke consumptie en bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om een optimale gezondheid te behouden. Een mengsel van natuurlijke vezels uit groenten en fruit helpt uw hond vol en tevreden te blijven terwijl de calorie inname wordt verminderd.


Glucosamine en chondroïtine helpen het handhaven van gezond gewrichtskraakbeen. L-Carnitine helpt vet te verbranden en het behouden van spiermassa. De ingrediënten zijn ook uitstekend geschikt voor oudere honden.


Totaal vleesgehalte: 41%

Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit: 27,0%
Ruwe oliën en vetten: 9,0%
Ruwe vezels: 4,0%
Ruwe as: 7,0%
Calcium: 1,2%
Fosfor: 0,9%
Omega 3: 0,5%
Omega 6: 1,2%
Glucosamine: 900 mg/kg
Chondroitin: 200 mg/kg
Ingrediënten

Gedehydrateerd konijnenvlees (26%), erwten, aardappelen, verse konijnenvlees (10%), bietenpulp, hydrolysaat van konijn (3%), pea eiwit, gist, lijnzaad, pota-eiwit, kippenolie (2%), vissenolie, gemengd fruit (appels en bosbessen), gemengde groenten (tomaten en spinazie), wortelen, pompoen, algen, inu-lin (FOS), mannan-oligosaccharide (MOS), minerale stoffen, yucca, glucosamine (900 mg/kg), chondroïtine (200 mg/kg), rozemarijn en peterselie.

Merk Natural Greatness
Smaak Konijn
Grootte Ras Groot ras, Klein ras, Middelgroot ras
Leeftijd Senior, Volwassen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Natural Greatness Rabbit recipe light & fit - monoprotein
Je waardering