Natural Greatness Rabbit and duck with carrots and chamomile 200 gr

Dit 100% natuurlijk overheerlijke konijn- en eendrecept met wortel en kamille kent een goede balans tussen het konijnen- en het eendenvlees, bevat géén granen, géén vulstoffen en géén toegevoegde suiker of toegevoegd zout.


Deze verpakking van 200 gram kan - anders dan bij de reguliere blikjes natvoer voor katten van 70 gram– als een compleet voer aangeboden worden aan de kat.

Aanbiedingsprijs € 2,20 Normale prijs € 2,44
  • Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €29
  • Gratis retourneren
Dit overheerlijke konijn- en eendrecept met wortel en kamille kent een goede balans tussen het konijnen- en het eendenvlees. De voeding is 100% natuurlijk en bevat géén granen, géén vulstoffen en géén toegevoegde suiker of toegevoegd zout. Anders dan bij de reguliere blikjes natvoer voor katten van 70 gram, kan dit natvoer – dat in blikken van 200 gram zit – als een compleet voer aangeboden worden aan de kat; niet alleen gelet op de grootte van de blikken, maar ook op de samenstelling van de voeding.


Totaal vlees- en visgehalte: 68%

De toegevoegde wortel is rijk aan bètacaroteen en diverse vitamines en mineralen. Dit maakt het recept heilzaam voor de huid en voor het zicht van de kat. De vezels zijn daarbij goed voor de spijsvertering. Kamille heeft een rustgevende werking op het lichaam en op de geest van de kat. Het recept kan dan ook helpen bij katten die stress en/of spijsverteringsproblemen hebben. De kamille kan ook diverse (ernstige) ziektes voorkomen en helpen genezen.
Meer informatie
Ingrediënten konijn en eend (68%; spierweefsel, hart, lever en longen), vocht, wortel, mineralen, zalmolie, kamille.
Voedingswaarde Ruw eiwit: 10,6%
Ruwe oliën en vetten: 6,6%
Vezels: 0,5%
Ruwe as: 2,5%
Vocht: 79%
Vitamine D3: 200 IE/kg
Jodine: 0,75 mg/kg
Mangaan: 3,0 mg/kg
Zink: 15 mg/kg
Taurine: 1.500 mg/kg
EAN 837655223894
Merk Natural Greatness
Smaak Eend, Konijn
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Natural Greatness Rabbit and duck with carrots and chamomile 200 gr
Je waardering