Natural Greatness Lamb with papaya, cranberry and rosemary 400 gr

Dit overheerlijke 100% natuurlijk lamsrecept met papaja, cranberry (veenbes) en rozemarijn bevat maar één eiwitbron, namelijk lamsvlees. Het bevat géén granen, géén vulstoffen en géén toegevoegde suiker of toegevoegd zout.


Anders dan bij de reguliere blikjes natvoer voor honden van 256 gram, kan dit natvoer – dat in blikken van 400 gram zit – als een compleet voer aangeboden worden aan de hond. 

Aanbiedingsprijs € 2,98 Normale prijs € 3,50
  • Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €29
  • Gratis retourneren
Dit overheerlijke 100% natuurlijk lamsrecept met papaja, cranberry (veenbes) en rozemarijn bevat maar één eiwitbron, namelijk lamsvlees. Het bevat géén granen, géén vulstoffen en géén toegevoegde suiker of toegevoegd zout.


Anders dan bij de reguliere blikjes natvoer voor honden van 256 gram, kan dit natvoer – dat in blikken van 400 gram zit – als een compleet voer aangeboden worden aan de hond.


Totaal vleesgehalte: 65%

De toegevoegde papaja bevat talloze vitamines en mineralen en is rijk aan vezels. Hierdoor is het recept goed voor de spijsvertering. Ook voorkomt deze vrucht winderigheid bij je hond. Bovendien bevordert de papaja de groei van jonge honden, geeft de vrucht veel energie en verbetert zij het immuunsysteem. De cranberry (veenbes) die verwerkt is in de voeding is rijk aan vitaminen en mineralen. Net als bij mensen, heeft de cranberry een positief effect op onder meer de blaas en de urinewegen. De zuurtegraad (pH-waarde) wordt geoptimaliseerd. Ook bevat cranberry veel antioxidanten. Rozemarijn is een kruid dat rijk is aan onder meer ijzer, calcium en vitamine B6. Tevens bevat rozemarijn antioxidanten en bevordert zij onder meer de bloedtoevoer naar de hersenen en de werking van het zenuwstelsel.
Meer informatie
Ingrediënten lam (65%; spierweefsel, hart, lever en longen), vocht, papaja, cranberry (veenbes), mineralen, zalmolie, rozemarijn.
Voedingswaarde Ruw eiwit: 10,6%
Ruwe oliën en vetten: 6,9%
Vezels: 0,5%
Ruwe as: 2,5%
Vocht: 75%
Vitamine D3: 200 IE/kg
Jodine: 0,75 mg/kg
Mangaan: 3,0 mg/kg
Zink: 15 mg/kg
EAN 837655223870
Merk Natural Greatness
Specialiteit Graanvrij, Hoog (vis-)vleesgehalte
Leeftijd Junior, Puppy, Senior, Volwassen
Type hond Groot ras, Klein ras, Middelgroot ras
Smaak Lam
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Natural Greatness Lamb with papaya, cranberry and rosemary 400 gr
Je waardering