dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Xtravital Cavia 2,5 Kg

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Xtra Vital Cavia is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium voer voor cavia's. Het XtraVital caviavoer is verrijkt met extra vitamine C, alfalfa, gecheleerde mineralen en echinacea.
€ 10,45
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
XtraVital Cavia is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium voer. Cavia´s maken zelf geen vitamine C aan. Daarom is XtraVital caviavoer verrijkt met extra vitamine C. De gevarieerde samenstelling van hoogwaardige ingrediënten zorgt voor een optimale acceptatie. Met laag vetgehalte om vetzucht te voorkomen. Voor stimulering van de darmflora is alfalfa opgenomen. Gechelleerde mineralen zorgen voor een betere mineralenbalans. Bevat Echinacea, een weerstandsverbeterend plantenextract.
Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit: 17%, Ruwe celstof: 8,8%, Ruw vet: 3,2%, Ruwe as: 4,9%, Ca 0,76%, Na 0,54%, P 0,41%, Mg 0,15%, K 0,95%
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering voor uw dier. 
Merk Beaphar
EAN 8710729093222
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Xtravital Cavia 2,5 Kg
Je waardering