dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Care+ Dwerghamster 700 Gr

Op voorraad

Beaphar Care+ Dwerghamster is een geëxtrudeerde super premium voeding. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag. 

€ 7,15
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Beaphar Care+ Dwerghamster zijn harde brokjes die de tandslijtage ondersteunen (Dental Function). Met een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega 3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad) en dierlijke eiwitten, wat zorgt voor een gezonde vacht, en een hogere weerstand tegen ziekten. Met Yucca Schidigera voor vermindering van de ontlastingsgeur en is Spirulina toegevoegd als bron voor verschillende belangrijke vitaminen en mineralen. Care+ is optimaal afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van dwerghamsters. Zo heeft dit voer een hoger vetgehalte dan normaal hamstervoer vanwege het hogere energiegebruik.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor gebruiksaanwijzingen.
Merk Beaphar
EAN 8711231183777
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Care+ Dwerghamster 700 Gr
Je waardering