dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Care+ Fret 2 Kg

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Beaphar Care+ Fret is een smaakvolle super premium voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. 

€ 18,00
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Beaphar Care+ Fret is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit hhet voer mogelijk. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag, dus geen restjes en geen tekort aan essetiële voedingsstoffen. De brokjes bevatten verder het juiste vleesgehalte, vitamine E voor de lichaamscellen en voor fretten essentiële taurine. Met Care+ heeft u absoluut het beste voor uw fret in handen.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Care+ Fret continu ter beschikking stellen. Fret 6-12 weken: 3/4 warm water mengen met 1/4 Care+, 5 minuten laten weken en daarna aanbieden. Geleidelijk de hoeveelheid brokjes verhogen. Vanaf week 13 niet meer aanmaken met water. Voor volwassen fretten is echter zeer belangrijk om geleidelijk naar een nieuw voer over te schakelen. De eerste dagen kunt u Care+ dan ook het beste mengen met het oude voer. Een fret eet gemiddeld ongeveer 40-60g Care+ per dag. Geef iedere dag schoon en vers drinkwater!
Merk Beaphar
EAN 8711231184026
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Care+ Fret 2 Kg
Je waardering