dit is een test

Beaphar Vermikill Insecticide Hond Verstuiver 250 Ml

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
De Vermikill Insecticide Verstuiver is een anti-parasitair middel dat zowel de vlooien op je hond doodt, als je hond preventief beschermt.
€ 11,95
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
De Vermikill Insecticide Verstuiver is een anti-parasitair middel dat zowel de vlooien op je hond doodt, als je hond preventief beschermt. Een behandeling met de Vermikill Insecticide Verstuiver biedt je hond 2 weken bescherming.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Goed schudden voor gebruik. De fles op ongeveer 20 cm afstand van het te behandelen dier houden en met een zwaaiende beweging het dier bespuiten tot de haren lichtjes vochtig zijn. Vermijd contact met de ogen, neus en bek door de kop van het dier van voren naar achteren te behandelen. De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht van het dier en de vachtlengte. Het dier na de behandeling laten opdrogen en niet wassen gedurende 2 weken. Indien nodig de behandeling na 2 weken herhalen. (Werkingsduur 3 weken) Vergeet vooral niet de omgeving van het huisdier zoals mand, deken en tapijt te behandelen met een insecticide omgevingspray. Om het dier gedurende een langdurige periode vlooienvrij te houden, gebruikt men het best een Vermikill vlooienband.
Merk Beaphar
EAN 8711231160006
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Vermikill Insecticide Hond Verstuiver 250 Ml
Je waardering