dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Glucosamine Sticks Hond 175 Gr

Op voorraad
De Glucosamine sticks zijn heerlijke snacks met vleessmaak, speciaal ontwikkeld om gewrichten en bindweefsel te ondersteunen. Ideaal voor honden in de groei en voor dieren die strammer worden.
€ 4,25
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
De Glucosamine sticks zijn heerlijke snacks met vleessmaak, speciaal ontwikkeld om gewrichten en bindweefsel te ondersteunen. Ideaal voor honden in de groei en voor dieren die strammer worden. Bevat onder andere een hoge concentratie glucosamine voor de vorming van bindweefsel en gewrichtsvloeistof, zodat gewrichten soepel blijven. Groenlipmosselextract met chondroïtine ondersteunt de vorming van kraakbeen.
Meer informatie
Ingrediënten Voor de beste resultaten 1 stick per dag. Kan in kleinere stukken gebroken worden en over de dag verdeeld gegeven worden.
Merk Beaphar
EAN 8711231110469
Grootte Ras Groot ras, Klein ras, Middelgroot ras
Leeftijd Senior, Volwassen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Glucosamine Sticks Hond 175 Gr
Je waardering