dit is een test

Carocroc Puppy 28/18

Op voorraad
Carocroc Puppy is speciaal ontworpen naar de noden van de groeiende pup van kleine en middelgrote rassen. Het is licht verteerbaar en bevat alle voedingsstoffen die deze viervoeters nodig hebben voor een optimale groei. 
Vanaf € 6,56 Normale prijs € 6,90
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Je pup ontwikkelt zich volop vanaf de geboorte tot 10 maanden voor kleine rassen en tot 15 maanden voor grote rassen. Alles aan het lijf van de jonge hond groeit nog en de juiste voedingsstoffen zijn daarbij heel belangrijk. Het beenderstelsel, het gebit, de spieren, hersenen en het verteringsstelsel moet zich nog volop ontwikkelen. Goede voeding is daarom juist in deze fase cruciaal.
Door z'n optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren stimuleert Carcocroc Puppy een gezonde huid- en vachtconditie. Daarnaast bevat het ook gist. Gist ondersteunt in combinatie met vitamine E de weerstand van je pup. Door de uitgebalanceerde samenstelling ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven.
Meer informatie
Voedingswaarde ruw eiwit 28%, ruw vet 18%, ruwe celstof 2,4%, ruwe as 5,8%, vocht 10%, calcium 1,2%, fosfor 0,9%
Ingrediënten Gevogelte (32%), dierlijk eiwitextract (29%), rijst, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), gerst, bietenpulp, rijstzemelen, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, gist, mineralen, maïsgluten, lijnzaadolie.
Gebruiksaanwijzing
  • Voer je pup vanaf de 4e levensweek bij met CaroCroc Puppy.
  • Stimuleer de opname door de brokjes in het begin vochtig te maken met lauw water. 
    Eet je pup goed? Verstrek de puppybrokjes dan droog.
  • Voer je pup minimaal 2x per dag.
  • Heeft je pup het voer na ongeveer 15 minuten niet op? Verwijder dan het restant.

Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij je aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van uw hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.


Merk CaroCroc
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Puppy
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Carocroc Puppy 28/18
Je waardering