Voedingssupplementen, vitamines en verzorgingsproducten voor dieren

Alles voor de gezondheid van jouw huisdier

Of je nu een hond of kat hebt, een vogel of knaagdier, de gezondheid van jouw dier is belangrijk. Een gezond dier is een gelukkig dier. Verzorg jouw huisdier door het regelmatig te wassen en de juiste vitamines te geven. Ook voor huisdieren met een oog- of oorontsteking of huidziekten kan je bij de webshop van Fiks en Felix terecht. Met een aanbod van topmerken zoals Beaphar en Oropharma vind je zeker wat je nodig hebt voor een energiek en vitale huisgenoot.

Supplementen zoals vitamines zijn perfect om jouw geliefde kat, hond, vogel, konijn, cavia … sterk en blij te houden. Heeft jouw huisdier last van stress? Kijk dan eens bij ons aanbod van anti-stress middelen. Ook voor dieren met een gevoelige spijsvertering of broze gewrichten hebben wij aanvullende oplossingen. Uiteraard blijft het van groot belang dat je bij het gebruik van aanvullende supplementen of vitamines eerst met jouw dierenarts praat. Hij of zij kan namelijk het beste advies geven.Twijfel je of een bepaald product geschikt is voor jouw huisdier? Vraag het dan even na bij jouw vertrouwde dierenarts.

Alle producten op de online dierenwinkel van Fiks en Felix zijn van hoogstaande kwaliteit en geschikt voor zowel professionals als particulieren.