dit is een test

Eukanuba Senior Cat Chicken & Liver

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba senior cat chicken&liver is een premium kattenvoer voor alle oudere katten vanaf 7 jaar. 
Vanaf € 7,42
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba senior cat chicken&liver is speciaal voor oudere katten vanaf 7 jaar die een extra duwtje en dat extra steuntje nodig hebben om elke dag actief en gezond te blijven. Oudere katten krijgen vaak te maken met een verminderde weerstand, slechtere huid en een vertraagde opname van voedingsstoffen. Daarnaast kunnen urinewegen minder gezond worden en kan het gebit achteruit gaan. Om dergelijke symptomen tegen te gaan is het belangrijk dat uw oudere kat de juiste voeding voorgeschoteld krijgt.


De voeding is rijk aan lever dat calcium en andere mineralen. Hierdoor worden de botten en gewrichten van uw kat ondersteund. Daarnaast zorgt de aanwezige Vitamine E ervoor dat de natuurlijke weerstand en het immuunsysteem van de kat gezond blijft. De toevoeging van omega-3 en omega-6 helpen om de huid en vacht van uw kat gezond en glanzend te houden. Het lage magnesiumgehalte helpt om de urinewegen minder te belasten. Door de aanwezige bietenpulp wordt de verteerbaarheid van het voedsel makkelijk en kan de kat de aanwezige voedingsstoffen beter opnemen.

Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (35%), vetgehalte (22%), ruw as (6,6%), ruwe celstof (2%), calcium (1,5%), fosfor (0,95%), magnesium (0,1%). Vitamine A (27000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen (29%, een natuurlijke bron van taurine), kippenorganen, kippenlever (9%), dierlijk vet, maïsgries, rijst, vismeel, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (3%), kippenaroma, gedroogde biergist, kaliumchloride, maïs, fructo-oligosacchariden, natriumchloride, mannanoligosacchariden, calciumcarbonaat, glucosamine, goudsbloemextract, borage-olie, chondroïtinesulfaat.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aangeraden de hoeveelheid voeding over minstens 2 maaltijden te verdelen. Altijd vers drinkwater voorzien.
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip