dit is een test

Eukanuba Kitten Chicken & Liver

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba kitten chicken&liver is een premium kattenvoer voor alle katten jonger dan 1 jaar. Ook geschikt voor drachtige of lacterende katten. 
Vanaf € 7,15
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba kitten chicken&liver is een premium kattenvoer voor alle katten jonger dan 1 jaar. Het geeft je jonge kat de best mogelijke start van zijn leven. Hierbij is een goede ontwikkeling van de spieren, hersenen en gezichtsvermogen zeer belangrijk. Ook de botten en het gebit moet optimaal ondersteunt worden. 


DHA dat in het voer verwerkt is stimuleert een goede ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen. Daarnaast zorgen de toegevoegde mineralen en het calcium ervoor dat het gebit en de botten van de jonge kat sterker worden. Hwet immuunsysteem en de natuurlijke weerstand wordt versterkt door de toegevoegde vitamine E. Door het toevoegen van bietenpulp worden de voedingsstoffen makkelijk door uw kitten opgenomen. Omega-3- en omega-6-vetzuren zorgen ervoor dat de huid van uw kitten mooi glanzend blijf. Zo straalt zijn gezondheid letterlijk van zijn huid af. 

Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit 36,0%, Vetgehalte 23,75%, Omega-6-vetzuren 4,57%, Omega-3-vetzuren 0,82%, DHA 0,10%, Ruwe as 6,80%, Ruwe celstof 1,40%, Calcium 1,15%, Fosfor 1,05%, Magnesium 0,08%,Vitamine A: 66913IU/kg, Vitamine D₃: 1714IU/kg, Vitamine E: 274mg/kg, Kopersulfaat‐pentahydraat: 36mg/kg, Kaliumjodide: 1,6mg/kg, Mangaansulfaat‐monohydraat: 130mg/kg, Zinkoxide: 215mg/kg.
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen (20%, een natuurlijke bron van taurine), kippeningewanden, kippenlever (9%), rijst, maïsgrutten, vismeel, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (2,2%), kippenaroma, gedroogde biergist, kaliumchloride
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aangeraden om de hoeveelheid voer te verdelen over minstens 2 maaltijden. Altijd vers drinkwater voorzien. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip