dit is een test

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin Dog

Op voorraad
Eukanuba Daily Care Sensitive Skin is een premium voer dat speciaal ontwikkeld werd voor honden met een gevoelige en snel geïrriteerde huid. Het ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht.
Vanaf € 23,24
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin is een premium en compleet voer. Ze is perfect voor honden die last hebben van een droge en schilferige huid, jeuk of een doffe vacht. Het voer is samengesteld uit verscheidene ingrediënten die samen de natuurlijke genezing van de huid en vacht ondersteunen. Alle koolhydraten, vetten en eiwitten zitten als evenwichtige verhouding in het voer verwerkt. Op de manier krijgt uw hond op beste wijze alle voedingsstoffen die hij nodig heeft, binnen.


Vis is de belangrijkste eiwitbron. Het levert vitaminen en is licht verteerbaar. Daarnaast zorgen de eiwitten voor sterke spieren. Licht verteerbare eiwitten en bietenvezels bevorderen de opname van voedingsstoffen en zorgen daardoor voor een optimale spijsvertering. Feel-Good formule: vanwege de ingrediënten wordt irritatie en jeuk van de huid vermeden. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Bevat ook calcium voor sterke botten

Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (23,0%), vet (13,0%), Omega-6-vetzuren (2,22%), Omega-3-vetzuren (0,68%), ruw as (6,40%), ruwe celstof (2,20%), calcium (0,95%), fosfor (0,80%). Vitamine A (45496 IU/kg), Vitamine D₃ (1510 IU/kg), Vitamine E (253 mg/kg), β‐caroteen (5,0 mg/kg).
Ingrediënten Maïs, Vismeel (21%), Dierlijk Vet, Gedroogde Hele Eieren, Gedroogde Bietenpulp (3,3%), Gehydroliseerde Viseiwitten, Biergist, Fructo-Oligosacchariden (0,52%), Dicalciumfosfaat, Natriumchloride, Kaliumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Calciumcarbonaat.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aanbevolen om de hoeveelheid te verdelen over minstens twee maaltijden. Altijd genoeg vers drinkwater voorzien.
Merk EUKANUBA
Smaak Vis
Leeftijd Volwassen