dit is een test

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion Dog

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba daily care sensitive digestion is een premium hondenvoer speciaal voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige spijsvertering. 
Vanaf € 23,24
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion is een uitgebalanceerde premium vooeding voor honden die leiden aan een gevoelige spijsvertering. Een slechte spijsvertering heeft negatieve effecten, onder andere op het welzijn en de gezondheid van uw hond. Eukanuba Daily Care zorgt dan ook voor een betere spijsvertering van uw hond op natuurlijke wijze. De hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, mineralen en vitaminen zijn op elkaar afgestemd om uw hond iedere te voorzien van alles wat hij voor een gezond leven nodig heeft.


Het bevat licht verteerbare eiwitten en bietenvezels die de opname van voedingsstoffen bevorderen en zorgen voor een optimale spijsvertering. Ook de aanwezige rijst en kip zorgen er voor dat de voeding gemakkelijk verteert. 

Ook alle andere belangrijke voedingsstoffen zijn aanwezig: Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht, antioxidanten voor een goed afweersysteem, calcium voor sterke botten en hoogwaardige eiwitten voor sterke en soepele spieren

Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit (23%), Ruw vet (13%), Ruwe vezel (1,6%), Ruwe as (6,8%), Calcium (1,2%), fosfor (0,95%).Vitamine A (46.167 IE/kg), vitamine D3 (1.532 IE/kg), vitamine E (256 mg/kg), béta-caroteen (5 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen (22%), rijst (21%), maïs, sorgo gierstmeel, dierlijk vet, gedroogde suikerbietenpulp (2,8%), vismeel, gedroogd ei, hydrolysaat van dierlijk eiwit , fructo-oligosacharide (0,77%), dicalciumfosfaat, kaliumchloride, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, visolie, calciumcarbonaat, lijnzaad.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen