dit is een test

Eukanuba Daily Care Senior

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba daily care senior 9+ is premium hondenvoer speciaal afgestemd naar de noden van de oudere hond. Ze is verrijkt met ß-caroteen en prebiotische vezels. 
Vanaf € 23,24
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba Daily Care Senior 9+ hondenvoer is speciaal hondenvoer dat de dagelijkse optimale behoefte aan proteïnen, vet, koolhydraten en mineralen voor het behoud van gezondheid en welzijn van oudere honden optimaal denkt. Met z'n verhoogd gehalte kwalitatief hoogwaardig dierlijk eiwit, werkt het de afbraak van vetarme spiermassa tegen.


Het bevat hiervoor als hoofdingrediënt kip, wat een hoogwaardige en natuurlijke eiwitbron is en de spieren bevorderd. Het bevat ook antioxidanten en probiotica die de immuniteit versterken en de veroudering van cellen reduceren. Chrondriotin sulfaat en glucosamine bevorderen dan weer de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. De aanwezige Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineralen bevorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Ze reduceren tot 80% haaruitval. Calcium zorgt voor sterke botten. De door tandheelkundigen van Oral B ontwikkelde 3D DentaDefense brokjes verwijderen mechanisch het tandplak en kan door behulp van micro-reinigende kristallen de tandsteen vorming tot 80% verminderen. 
De voeding is ook licht verteerbaar. 

Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (30,0%), vet (15,0%), Omega-6-vetzuren (2,49%), Omega-3-vetzuren (0,38%), ruw as (7,50%), ruwe celstof (2,20%), calcium (1,30%), fosfor (1,10%). Vitamine A (45055 IU/kg), Vitamine D₃ (1495 IU/kg), Vitamine E (250 mg/kg), L‐carnitine (56,9 mg/kg), β‐caroteen (28,5 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde Kip En Kalkoen (34%, Een Natuurlijke Bron Van Glucosamine En Chondroïtinesulfaat), Maïs, Tarwe, Dierlijk Vet, Rijst, Gedroogde Bietenpulp (2,9%), Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Gedroogde Hele Eieren, Biergist, Visolie, Fructo-Oligosacchariden (0,53%), Kaliumchloride, Natriumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Lijnzaad, Mannanoligosacchariden.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior