dit is een test

Eukanuba Daily Care Overweight/Sterilized Dog

Op voorraad
Eukanuba Daily Care overgewicht is een complete hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor honden die neigen tot overgewicht of hier reeds mee te kampen hebben. Het ondersteunt een gezonde gewichtsafname en een behoud van het ideale gewicht.
Vanaf € 23,24
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba Daily Care overweight is een compleet en uitgebalanceerde voeding wat de gezondheid van het hart en het afweer van de hond ondersteunt. Het helpt honden bij een gezonde gewichtsafname en het behouden van het ideale gewicht. Door overgewicht te voorkomen, wordt de kans op verscheidene ziekten waaronder hartziekten, diabetes of gewrichtsziekten, laag gehouden. 


Ze bevat verschillende belangrijke bestanddelen die dit garanderen. L carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Het bevat weinig vetten in vergelijking met andere hondenvoer. De aanwezige hoogwaardige eiwitten zorgen dan weer voor de vorming en behoud van sterke spieren. Er zitten ook omega-6 en omega-3-vetzuren in. Deze zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding maakt gebruikt van de DentaDefense formule wat mechanisch tandplak verminderd. 

De voeding is ook goed voor het afweersysteem en bevorderend voor een goede spijsvertering. 


Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (26,0%), vetgehalte (10,0%), omega-6-vetzuren (1,86%), omega-3-vetzuren (0,25%), ruw as (7,00%), ruwe celstof (2,60%), calcium (1,20%), fosfor (1,00%). Vitamine A: 228855 IU/kg, Vitamine D₃: 1426 IU/kg, Vitamine E: 257mg/kg, L-carnitine: 47mg/kg, bètacaroteen: 3,8mg/kg, Kopersulfaat-pentahydraat: 54mg/kg, Kaliumjodide: 3,9mg/kg, IJzersulfaat-monohydraat: 720mg/kg, Mangaansulfaat-monohydraat: 54mg/kg, Mangaanoxide: 39mg/kg, Zinkoxide: 250mg/kg, Natriumseleniet: 0,3mg/kg.
Ingrediënten Maïs, Gedroogde Kip En Kalkoen (19%, Een Natuurlijke Bron Van Glucosamine En Chondroïtinesulfaat), Tarwe, Sorghum, Gerst, Gedroogde Bietenpulp (3,6%), Gedroogde Hele Eieren, Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Dierlijk Vet, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Lijnzaad, Natriumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Fructo-Oligosacchariden (0,38%), Visolie
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen