dit is een test

Eukanuba Boxer

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba Breed boxer is een premium voer speciaal afgestemd naar de behoeften van de boxer. 
Vanaf € 23,55
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Eukanuba Breed boxer is een compleet en uitgebalanceerde voeding wat de gezondheid van het hart en het afweer van de hond ondersteunt. Hierdoor kunnen deze zeer atletische en actieve honden actief blijven.


Ze bevat verschillende belangrijke bestanddelen die dit garanderen. Chondriotin sulfaat en glucosamine bevordert de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd.  De aanwezige Taurine zorgt voor een gezond hart. Er zitten ook omega-6 en omega-3-vetzuren in. Deze zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding maakt gebruikt van de DentaDefense formule wat mechanisch tandplak verminderd. Ook calcium is in grote hoeveelheid aanwezig. Dit zorgt voor sterke botten en tanden. 

De voeding is ook goed voor het afweersysteem en bevorderend voor een goede spijsvertering. 

Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (26,0%), vet (15,0%), Omega-6-vetzuren (2,47%), Omega-3-vetzuren (0,33%), ruw as (7,40%), ruwe celstof (2,50%), calcium (1,25%), fosfor (1,00%). Vitamine A (45672 IU/kg), Vitamine D₃ (1516 IU/kg), Vitamine E (254 mg/kg), L‐carnitine (48,4 mg/kg), β‐caroteen (28,6 mg/kg).

Ingrediënten Gedroogde Kip En Kalkoen (29%, Een Natuurlijke Bron Van Taurine, Glucosamine En Chondroïtinesulfaat), Maïs, Tarwe, Dierlijk Vet, Sorghum, Gerst, Gedroogde Bietenpulp (2,9%), Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Gedroogde Hele Eieren, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumcarbonaat, Visolie, Natrium Hexametaphosphaat, Fructo-Oligosacchariden (0,29%), Lijnzaad.
Gebruiksaanwijzing Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering.  Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen