dit is een test

Eukanuba Adult Weight Control Large Breed

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Eukanuba adult weight control large breed hondenvoer is een premium droogvoer. Het is uitermate geschikt voor honden van grotere rassen van 1 tot 6 jaar die neigen naar overgewicht of reeds te kampen hebben met overgewicht.

Vanaf € 24,79
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
De juiste voeding kan cruciaal zijn voor honden die te maken hebben met overgewicht of neigen naar overgewicht. Het helpt de honden van grotere rassen van 1 tot 6 jaar om terug op gewicht te komen. Door bepaalde vetten te vervangen door calorie-arme koolhydraten bevat het voer veel minder vetten dan de meeste andere hondenvoer. Het voer bevat wel alle andere nodige voedingsstoffen en is dus een volledige uitgebalanceerde voeding. 

Daarnaast is kip gebruik als belangrijk ingrediënt voor dit voer om een bron van natuurlijke eiwitten te kunnen geven en de spieren sterker te maken. Door de toevoeging van calcium worden ook de botten sterk gehouden. Tevens is er gebruik gemaakt van bietenvezels die samen met de eiwitten het voer gemakkelijk verteerbaar maken. Hierdoor neemt uw hond de voedingsstoffen in dit voer gemakkelijker op. Chondriotin sulfaat en glucosamine ondersteunen de gewrichten en het kraakbeen. Als laatste is er gebruik gemaakt van DentaDefense dat helpt om tandplak bij uw hond te voorkomen en het gebit gezond te houden.
Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit (21%), Ruw vet (9%), Ruwe vezel (2,8%), Ruwe as (6,5%), Calcium (0,95%), fosfor (0,8%).Vitamine A (45.023 IE/kg), vitamine D3 (1.491 IE/kg), vitamine E (250 mg/kg), béta-caroteen (4,9 mg/kg), L-carnitine (48 mg/kg).
Ingrediënten Maïs, tarwe, gedroogde kip en kalkoen18% (kip 10%, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), sorgo gierstmeel, gerst, gedroogde suikerbietenpulp (3,4%), dierlijk vet, hydrolysaat van dierlijk eiwit, gedroogd ei, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumchloride, visolie, natriumhexametafosfaat, fructo-oligosacharide (0,28%), lijnzaad.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen