dit is een test

Eukanuba Adult Small Breed Chicken

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Uw viervoeter verdient een 100% complete, premium voeding die speciaal voor hem is samengesteld. Eukanuba adult small breed met kip speelt in op de behoeften van de kleinste rassen en laat hem elke dag die stap extra zetten. 
Vanaf € 9,09
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Uw viervoeter verdient een 100% complete, premium voeding die speciaal voor hem is samengesteld. Eukanuba adult small breed met kip speelt in op de behoeften van de kleinste rassen en laat hem elke dag die stap extra zetten. Deze voeding is ideaal voor de hogere verbranding en kleinere maag van honden van kleine rassen, dankzij de aanwezigheid van 8% meer eiwitten en 20% meer vet*. Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten. Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van EUKANUBA Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%** en helpt uw hond een gezond gebit te houden. 
Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit (28%), ruw vet (18%), ruwe vezel (2,2%), ruwe as (7,4%), calcium (1,3%), fosfor (1,05%), Omega-3 vetzuren (0,64%), Omega-6 vetzuren (3,65%). Vitamine A (45.496 IE/kg) vitamine D3(1510 IU/kg) vitamine E (253 mg/kg), beta-caroteen (5,0 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (47 mg/kg), kaliumjodide (3 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (629 mg/kg), mangaan sulfaat monohydraat (48 mg/kg) , mangaanoxide (34 mg/kg), zinkoxide (218 mg/g).
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen 32% (kip 19%), tarwe, maïs, dierlijk vet, sorghum meel, rijst, gerst, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bietenpulp (2.8%), eipoeder, kaliumchloride, visolie, lijnzaadolie, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, fructo-oligosacchariden (0,28%), calciumcarbonaat
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. Altijd vers drinkwater voorzien. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen